Pop-Up Barbershop flyttar in på Scandic Malmen - | Konferensvärlden
Nyheter > Pop-Up Barbershop flyttar in på Scandic Malmen

Pop-Up Barbershop flyttar in på Scandic Malmen

Hälsa & Spa Den Stockholmsbaserade MacLaren Barbers har nu öppnat upp en salong i Scandic Malmens lobby som vetter mot Götgatan på söder i Stockholm. Detta innebär en extra service för hotellets gäster men även för dagliga besökare som vill fräscha till skägg eller hår.

8 september 2016,

Idén föddes av Scandic Malmens Guest Relations Manager, Ted Andersson. Han har sedan tidigare besökt MacLarens Barbershop och insåg att salongens erbjudande och image passar utmärkt för Scandic Malmens gäster och besökare.

- Det här är en extra service för våra gäster som bor hos oss, men även dagliga besökare som vill fräscha till sig är varmt välkomna. Nu kan de sätta sig i en barberarstol och få en klassisk hårbehandling innan de gör stan eller beger sig till ett möte. Dessutom blåser barbershopen lite extra liv i vår hotellobby och bidrar till en härlig atmosfär. Här är ett trevligt samtal lika viktigt som att få bli ompysslad en stund, säger Ted Andersson, Guest Relations Manager på Scandic Malmen.

En extra service för hotellets gäster

Pop-Up Shopen har två stolar och håller till i hotellets lobby som vetter mot Götgatan. Barberare från salongen välkomnar kunder som önskar en särskilt omtänksam barberarbehandling. MacLaren Barbers har även kvinnliga kunder som klipper sig regelbundet på salongen.

- Det här är ett spännande och kul projekt för oss, vi kommer närmre våra kunder och fungerar också som en extra service för Scandic Malmens gäster, säger Benjamin Laws, ägare av MacLaren Barbers.

Ursprungligen från USA

MacLaren Barbershop finns sedan tidigare på Mariatorget och i ytterligare en Pop-Up Shop i Stockholm. Ägaren Benjamin Laws, inflyttad från USA, såg behovet av barberare i stan och bestämde sig för att öppna egen salong. Och i somras blev det även klart med en egen barberare-utbildning. MacLaren Barbershop lägger stor vikt vid långsiktiga och välmående kundrelationer och välutbildade och hängivna barberare.

Salongen på Scandic Malmen är öppen
Måndag - Fredag, 09.00-17.00
Lördag 10.00-18.00

DROP-IN
Onsdag - Fredag, 07.00-10.00

Få kostnadsfri hjälp att boka din konferens, kickoff eller event på Scandic Malmen på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.