Scandic belönar Grythyttan-student med prestigefyllt stipendium - | Konferensvärlden
Nyheter > Scandic belönar Grythyttan-student med prestigefyllt stipendium

Scandic belönar Grythyttan-student med prestigefyllt stipendium

Prisbelönta Den 5 juni delades Scandics prestigefyllda stipendium till Hotellprogrammets bästa student 2015 ut. Stipendiet, om 10 000 kronor, delas ut varje år och årets stipendiat heter Malin Sterbäck.

12 juni 2015,

Scandic, som är Nordens ledande hotelloperatör och branschledande inom talangutveckling, utser varje år tillsammans med Grythyttan en stipendiat ur skolans välrenommerade hotellprogram. Stipendiet har funnits i fem år och blir allt mer eftertraktat bland studenterna.

- Det har talats om detta bland oss i klassen och vi har nyfiket funderat kring vem som kommer att bli tilldelad stipendiet. Det väger tungt och därför känns det otroligt härligt att jag har fått det! Jag tror att denna utmärkelse kommer att göra det lättare för mig vid framtida jobbansökningar då det på sätt och vis är ett kvitto på att jag är duktig, säger Malin Sterbäck.

Kriterierna man utgår från är bland annat att studenten över tid ska prestera väl i skolan, visa gott ambassadörsskap för hotellbranschen och Grythyttan samt gott kamratskap i umgänget med övriga studenter. Årets stipendiat har uppfyllt samtliga kriterier.

- Malin gör alltid sitt absolut yttersta för att nå sina mål, detta tillsammans med sitt intresse för mötet mellan människor och värdskap gör henne efterfrågad av hotellbranschen. Det råder inga tvivel om att hon kommer att nå sina drömmar om hon fortsätter i samma bana med samma hängivenhet och noggrannhet, säger Henrik Dider, HR-chef på Scandic.

Grythyttan är en av flera specialistskolor som Scandic har en god relation med.

- Att upptäcka och utveckla talanger är en central del i vår verksamhet. Som branschledande i Norden vill vi givetvis vara med och bidra till att både uppmärksamma och ta tillvara på de största talangerna. Det arbetet bedrivs redan idag med stor framgång, flera tidigare elever från dessa skolor gör just nu karriär hos oss på olika nyckelpositioner, avslutar Henrik.

Taggar/Etiketter
Prisbelönta  Scandic Hotels  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.