Scandic och Grandpa gör Stockholmskarta med nya spännande tips - | Konferensvärlden
Scandic och Grandpa gör Stockholmskarta
Nyheter > Scandic och Grandpa gör Stockholmskarta med nya spännande tips

Scandic och Grandpa gör Stockholmskarta med nya spännande tips

Hotell Nu gör Grandpa tillsammans med Scandic en egen Stockholmskarta där Grandpas personal tipsar om sina smultronställen när det kommer till bland annat caféer, barer och gallerier. Kartan kommer att distribueras på utvalda Scandichotell, i Grandpas butiker och på Instagram under #grandpacityguide.

17 juni 2016, uppdaterad: 17 juni 2016

Idén till kartan kommer från Grandpas butikspersonal som ofta får svara på frågor om var de ska äta, fika eller klubba från kunder. Grandpa har tidigare även gjort det uppskattade sällskapsspelet Stockholmsspelet. Tips om Stockholm är även något Scandics personal på hotellen står till förfogande med, året runt.

– Vi får ju självklart väldigt mycket frågor från våra gäster om vart den bästa shoppingen, restaurangerna och sevärdheterna finns. Att vi får möjlighet att erbjuda stans kanske mest initierade tips och hemligheter känns verkligen fantastiskt, det kommer verkligen att ge våra gäster något extra när de besöker Stockholm, säger Anna Forsberg, Marketing Manager för Leisure på Scandic.

En guide för stockholmare och turister

Kartan kommer att guida både inresta och stockholmare som vill upptäcka nya spännande vattenhål till caféer, barer, restauranger, butiker, muséer och gallerier. Den kommer att distribueras via utvalda Scandichotell i Stockholm: Haymarket by Scandic, Scandic Continental, Scandic Grand Central, Scandic Anglais och Scandic Malmen samt givetvis i Grandpas tre Stockholmsbutiker.

– Vi älskar Stockholm, en något oklar affärsidé vi hade i början var faktiskt att ”bjuda Stockholmarna på något mer än bara en butik”. Vi älskar också att dela med oss av våra personliga tips så det känns väldigt logiskt att göra en egen karta. Jag tror att vi har en hög trovärdighet hos våra kunder när det kommer till Stockholmskunskap. Det är nästan konstigt att vi inte gjort detta tidigare, säger Jonas Pelz, en av grundarna och ägare till Grandpa.

Kartan kan även laddas ner och delas via My Maps, den digitala kartan hittar ni här.

Läs mer och få kostnadsfri bokninghjälp med din konferens på Haymarket by Scandic, Scandic Continental, Scandic Grand Central, Scandic Anglais och Scandic Malmen på Konferensguiden.se.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.