Scandic till final i ’World Responsible Tourism Awards 2015’ - | Konferensvärlden
Nyheter > Scandic till final i ’World Responsible Tourism Awards 2015’

Scandic till final i ’World Responsible Tourism Awards 2015’

Prisbelönta Scandics framgångsrika arbete inom tillgänglighet har återigen fått global uppmärksamhet då Scandic gått till final i tävlingen ’World Responsible Tourism Awards 2015’. Utmärkelsen kommer att delas ut i en ceremoni på mässan World Travel Market i London den 4 november 2015.

20 augusti 2015,

Scandic har nominerats i kategorin ”bästa logi med avseende på tillgängligheten för funktionshindrade”. I denna kategori går utmärkelsen till ett hotell eller annat logiföretag som är tillgängligt och kan uppskattas av alla, som välkomnar resenärer oavsett fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar och som utgör ett föredöme inom turismbranschen.

– Jag är mycket stolt över att vårt långtgående arbete inom tillgänglighetsområdet har tagit oss ända till finalen i denna viktiga tävling, säger Frank Fiskers, VD & koncernchef på Scandic.

Domarna tar ställning till de logiföretag som integrerat progressiva policyer och som satt den praktiska tillämpningen av inklusion och tillgänglighet i fokus för verksamheten. Det handlar inte bara om att skapa tillträde för rullstolsburna, utan hela bolaget måste genomsyras av en etisk grundsyn på tillgänglighet. Flera nordiska turismföretag har tagit sig in bland de 37 finalisterna i ’World Responsible Tourism Awards’, men Scandic är den enda hotellkedjan på listan.

– Jag ser verkligen fram emot att delta i prisutdelningen och hoppas att vi tar hem guldmedaljen, säger Magnus Berglund, Tillgänglighetsambassadör på Scandic.

Taggar/Etiketter
Hotell  Miljö  Scandic Hotels  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.