7A - tre centrala konferensanläggningar - | Konferensvärlden
7A Centralen
7A Centralen
7A Odenplan
7A Odenplan
7A Strandvägen
7A Strandvägen
Reportage > 7A - tre centrala konferensanläggningar

7A - tre centrala konferensanläggningar

Nyöppnat 7A-gruppen erbjuder tre fina och mycket centralt belägna mötesanläggningar i Stockholm: 7A Strandvägen, 7A Odenplan och en helt nyöppnad mötesvåning på Vasagatan, 7A Centralen.

13 maj 2016, uppdaterad: 5 oktober 2016

7A:s nyöppnade mötesvåning på Vasagatan bjuder på ljusa och moderna lokaler med personlig känsla och, för ge lite karaktär, har man satsat på en inbjudande miljö med retroinspirerad inredning.

Panoramafönster runt våningen mot Vasagatan släpper in generöst med dagsljus och i den härliga ljusgården kan man vistas för att njuta av en nypa luft.

- Våningen erbjuder ljusa, flexibla lokaler med modern teknik, men detta är nästan ett krav på en anläggning idag. Vi måste ständigt utveckla oss för att ligga i framkant och vara lyhörda för våra kunders önskemål, konstaterar Louise Strand, försäljningschef på 7A.

Vikten av bra sociala ytor

I planeringen av lokalerna har man tagit fasta på att de sociala delarna av ett möte är nog så viktiga och man har därför lagt mycket fokus vid just dessa ytor. Till många av konferenslokalerna finns privata lounger för mat, dryck och mingel.

- I en av dessa lounger har vi byggt upp en bar- och köksmiljö för aktiviteter med provningar eller för mötet som önskar en mer kreativ omgivning, berättar Louise Strand.

All typ av mat

7A erbjuder alltifrån frukost, lunch och trerättersmiddagar till mingel med snittar och kökets kockar jobbar med säsongsanpassade menyer med hög kvalité på råvaror.

- Under våren har vi utökat vårt sortiment på våra fikabufféer, från den klassiska bullen till att erbjuda något för alla smaker. Förutom klassiska bakverk serveras även salta tilltugg, skuren färsk frukt, energigivande smoothies och självklart ekologiskt kaffe/te.

Effektivt med centralt läge

Möten och konferenser ska naturligtvis vara effektiva och 7A strävar efter att underlätta för sina kunder, genom personlig och förstklassig service med erfaren och engagerad konferenspersonal.
 
Då tid är en bristvara efterfrågar kunderna numera ofta centrala anläggningar med bra kommunikationer. Vi har lyssnat på detta och satsat på citynära lägen, som gör det lätt för gästerna att ta sig till oss, vilket också ger bra närvaro på konferensen, konstaterar Louise Strand.

Extrasatsningar inför sommaren

Inför kommande säsongs sommarfester och – därefter – höst-kick-offer, erbjuder 7A Centralen flera underhållande och sociala aktiviteter, alltifrån att komponera egna snittar till att testa fram vilken choklad som egentligen passar bäst till vilket vin. På 7A Odenplan har man satsat extra mycket på den stora takterrassen där 100 personer nu kan njuta av grillbuffé, boulespel och mingel med utsikt över Vasastans takåsar.

Och 7A Strandvägen kontrar med sin unika utsikt över Nybrovikens vatten och Skärgårdsbåtarna - varför inte boka upp en RIB-båtstur i samband med konferensen…?

Fakta:
- 7A Centralen har ett flertal konferenslokaler och mindre mötesrum med kapacitet för upp till 150 personer i biosittning. Vid större event eller mingel har man plats för 300 personer.
- Anläggningen 7A Odenplan har störst kapacitet av alla och där tar en av lokalerna upp till 350 personer i biosittning, medan man för event och mingel kan välkomna hela 700 gäster.
- På 7A Strandvägen tar man emot 100 personer i biosittning och uppemot 350 gäster vid olika typer av större event.

På Konferensguiden.se kan du läsa mer om 7A:s konferensanläggningar. Här får ni ädessutom kostnadsfri bokningshjälp!

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.