Att bli nummer ett i den digitala framtiden - | Konferensvärlden
Frida Boisen
Frida Boisen
Foto: Ylwa Yngvesson
Reportage > Att bli nummer ett i den digitala framtiden

Att bli nummer ett i den digitala framtiden

Prisbelönta Frida Boisen är en förgrundsgestalt när det gäller sociala medier, en av Sveriges mest populära föreläsare och hon utsågs nyligen till Sveriges bästa digitala ledare. Som digital chef på Bonnier Tidskrifter och krönikör på Expressen är hon dessutom en mycket omtalad mediepersonlighet.

27 mars 2017,

Frida Boisen har utsetts till en av Sveriges mäktigaste personer av tidningen Fokus och är samtidigt en av landets mest lästa och delade opinionsbildare som kolumnist i Expressen.

Mångfalt prisad

Under förra året prisades hon flera gånger för sina avtryck som digital ledare. När konsultföretaget Hammer & Hanborg genomförde en undersökningen med fler än 3.700 personer med kommunikativa roller i Sverige under 2016, blev Frida Boisen utsedd till Sveriges bästa digitala ledare.

Hon utsågs också till en av Sveriges digitala superprofiler, en av landets 150 superkommunikatörer och den femte mest populära kvinnliga föreläsaren i Sverige.

Unikt perspektiv

Frida Boisen har dessutom en lång publicistisk bakgrund i medievärlden, bland annat som chefredaktör för kvällstidningen GT/Expressen och magasin som ToppHälsa, Allt om Resor och modemagasinet Plaza Kvinna.

Hon är idag även ansvarig utgivare för de flesta av Bonnier Tidskrifters titlar och har därmed ett unikt perspektiv på hur man slår igenom mediebruset och bygger framgångsrik affärsutveckling med nya digitala möjligheter.

Det finns så oerhört mycket en organisation eller företag kan göra digitalt för att nå rätt målgrupp, få rätt genomslag och nå sina mål. Bonnier Tidskrifter är Sveriges största feauturenätverk och når fler än två miljoner människor varje vecka. Självklart jobbar vi hela tiden för att utveckla nya möjligheter till fantastiska användarupplevelser, ett outstanding innehåll och riktigt starka affärer, förklarar hon.

Flitigt anlitad föreläsare

Det är svårt att inte smittas av Fridas entusiasm, kunnighet och positiva energi när hon på ett initierat sätt beskriver dagens och morgondagens möjligheter och utmaningar.

Några av de starkaste trenderna just nu är mot video, förstås ännu bättre dataanalys, robotisering och inte minst virtual reality.

Frida Boisens kunnighet och erfarenheter har lett till att hon är en flitigt anlitad föreläsare om sociala medier, kommunikation, affärsutveckling, digitala strategier, omvärldsbevakning och positivt ledarskap, såväl i Sverige som utomlands.

År 2014 blev hon utsedd till världsmästare i sociala medier vid tidningsvärldens Oscarsgala, the INMA Awards i San Francisco, för kampanjen #votegbg.

Alltför få företag i Sverige inser idag den enorma affärspotentialen inom sociala medier. Det finns så oerhört mycket att lära sig om hur man gör för att ens varumärke ska bli viralt, hur man använder sociala medier för att bygga sitt varumärke, sin story och inte minst: sin affär, förklarar hon avslutningsvis.

Fridas fem knep:

- Talk to the heart! För att nå igenom till ett annat hjärta - tala från hjärtat, med känslor som hugger tag.

- Grunda i dina värderingar. För att kunna nå ut effektivt med ett budskap måste du veta vad du eller ditt företag står för.

- Testa krokodiltricket. Vi har aldrig haft så lite tålamod och tid. Hugg tag direkt. Fånga uppmärksamheten med en slagkraftig början.

- Var briljant. Lägg ribban högt. Slarva inte. Jobba med proffs! Riktigt fantastisk kvalitet är det som vinner!

- Utvärdera mer! Gör mer av det som går bra, och mindre av det som inte går bra.

Faktaruta

Frida Boisen har nyligen också publicerat den bästsäljande boken ”Digital succé – så lyckas du med sociala medier”, där hon delar med sig av sina bästa tips för hur man gör för att starta virala eldar och erövrar världen.

Ni kan boka Frida Boisen via Compro Möten & Event.

Taggar/Etiketter
Arbetsliv  Prisbelönta  


Se alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.