Frisk luft ute och inne på Nova Park - | Konferensvärlden
Nova Park
Nova Park
Reportage > Frisk luft ute och inne på Nova Park

Frisk luft ute och inne på Nova Park

Stora möten Många upptäcker Nova Park Conference genom det strategiska läget nära Arlanda, en halvtimme från Stockholm. Men det som får kunderna att återkomma är kvaliteten på anläggningen. Nova Park har dessutom ett hemligt vapen – Water Lounge.

13 april 2015, uppdaterad: 16 juni 2015

Precis intill E4 vid Knivsta norr om Arlanda ligger Nova Park Conference. Ett läge som enligt hotellets marknads- och försäljningschef Magnus Ericsson bara blir bättre och bättre.

– Vi märker att företag är mer och mer intresserade av kort restid till anläggningen när de ska ordna möten. Då är vårt läge helt idealt, säger han.

Samtidigt vill Magnus Ericsson understryka att det inte är läget som får gäster att komma tillbaka. Nova Park är ett utpräglat konferenshotell och hela personalen gör sitt yttersta för att vara proffs på just möten.

– Människor har ofta en tendens att söka det negativa men samtidigt vilja vara artiga. Ofta säger vi ”Det var bra, men …” när vi verkligen tycker något är bra men också när vi verkligen tycker något är dåligt. På Nova Park har vi som mål att vi inte ska ha några men. Kunden ska säga att det var jättebra. Punkt slut.

Och det som gör Nova Park extra bra är att alla smådetaljer bara funkar. Anläggningen har renoverat samtliga logirum och satsar mycket medvetet på mat och dryck. Nova Park vill erbjuda samma höga kvalitet på måltiderna oavsett om det är 10 eller 300 portioner som ska serveras.

– Det är jätteroligt när vår köksmästare vill servera lågtempererad fisk till 250 personer, eftersom få anläggningar skulle klara av en sådan rätt till så många personer, säger Magnus Ericsson.

Även möteslokalerna håller högsta standard med den senaste tekniken. Dessutom är bra luft och bekväma möbler viktigt.

– Det är ju väldigt osexigt att prata om ventilation, men alla som har suttit i möten vet att dålig luft kan förstöra även det mest välplanerade mötet. Vi ser kontinuerligt till att ventilationen håller mycket hög kvalitet i alla våra mötesrum, säger Magnus Ericsson.

Nova Park har också en dold hemlighet. Water Lounge är ett annorlunda spa med bland annat sjöformad pool, mosaikbastu, inomhus- och utomhusjacuzzi och isbar. Water Lounge är designad för att mötet ska kunna fortsätta även där, men vill man bara njuta och koppla av går det naturligtvis fint. För den som vill aktivera sig finns det fullt av möjligheter.

– Vi har märkt ett fortsatt ökande intresse bland gästerna för hälsa och träning. Kraven ökar på bra elljusspår, tillgänglighet till cyklar och bra gymmöjligheter, vilket vi ständigt ser till att ligga i fas med. Det är många av våra gäster som kör långlopp i löpning, skidor eller på cykel och vill kunna träna när de är här.

Magnus Ericsson avslöjar att Nova Park Conference har stora planer för framtiden. Anläggningen har allting samlat under samma tak: logi, mötesrum, restaurang, spa och gym. Nu vill man också sätta tak över innergården.

– Vi vill bygga en eventyta på mer än 1000 kvadratmeter och glasa in den. Byggnaden är formad som ett U och den yta som bildas inne i U:et hoppas vi kunna göra till ett slags inomhusträdgård med träd, parkbänkar med en uteservering – fast inomhus. Vi är övertygade om att det kommer att bli en unik anläggning som våra gäster kommer att uppskatta.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.