Fyrstjärnigt och färgstarkt - | Konferensvärlden
ProfilHotels Nacka
ProfilHotels Nacka
ProfilHotels Nacka
Reportage > Fyrstjärnigt och färgstarkt

Fyrstjärnigt och färgstarkt

Nyöppnat Strax utanför Stockholms citykärna väcks ett nytt hotell till liv. ProfilHotels Nacka med sina imponerande 164 hotellrum öppnar under våren och utlovar spännande paket för affärsresenärer, en helt ny matinriktning i restaurangen Angelini och en relaxavdelning med gym för träningsälskaren.

Text: Katarina Niss

3 maj 2021,

Hotellet står stolt mitt i händelsernas centrum med nära till det mesta. Inom räckhåll kan hotellets gäster besöka någon av padelbanorna, ta del av ett rikt shoppingutbud i Sickla, utöva fritids- och träningsmöjligheter på Hellasgården och njuta av naturupplevelser i form av friska bad i Järlasjön.

– Här kan man även checka in med sina skidor vintertid och besöka Hammarbybacken, berättar Anna-Karin Norin, Concept Manager inom Ligula Hospitality Group.

Hotellet blir fyrstjärnigt och färgstarkt. Den uttrycksfulla inredningen har en färgskala hämtad från en palett av olika kulörer.

– Vi har valt att använda kryddiga färger och mönster som skapar en mer levande miljö än de vanligtvis så populära gråvita och beiga färgtoner som många hotell inreds med, säger Anna-Karin.

Hett och smakfullt i restaurang Angelini

Hotellets restaurang Angelini siktar på att blanda det heta amerikanska köket med det smakfulla italienska och det kommer att finnas ett brett utbud som passar många olika smaker.

– Den som vill, kan få en stenugnsbakad pizza på hotellrummet eller välja att avnjuta en middag med amerikanska smaker i restaurangen, berättar Anna-Karin och påpekar att de vill möta gästernas olika behov.

– Det är också anledningen till uppkomsten av vårt premiumpaket. Eftersom vårt geografiska läge ligger precis utanför city så blir vår prisbild attraktiv för gästerna. Den som önskar kan uppgradera sitt boende, med morgonrock, minibar, tidning och en egen retreatlounge. I retreatloungen kan gästen i lugn och ro inta sin frukost, kaffe, förfriskningar eller middag, som för övrigt ingår i priset, säger Anna-Karin stolt.

Konferenser med möjligheter

På hotellet finns ett stort antal konferenslokaler där den största, med sin spännande Art Deco-stil, rymmer 220 personer och klarar även av att ta in bilar. Självklart finns här modern teknik och digitala lösningar för hybridmöten.

– Vår kapacitet är stor, vi har lokalerna, rummen, logistiken och självklart servicen, för att skapa den bästa upplevelsen för våra konferenskunder, avslutar Anna-Karin.

Fakta ProfilHotels Nacka:

ProfilHotels Nacka öppnar för gäster i början av maj. Hotellet kan enkelt nås med bra kommunikationer såsom tvärbana och buss. Bygget av en tunnelbana har även påbörjats. Hotellet hälsar affärsresenärer, privatpersoner och konferensgäster varmt välkomna.Se alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.