Goda möten för kropp, knopp och vår omvärld - | Konferensvärlden
32 rum&kök
32 rum&kök
32 rum&kök
32 rum&kök
32 rum&kök
Reportage > Goda möten för kropp, knopp och vår omvärld

Goda möten för kropp, knopp och vår omvärld

Konferenspärlor Mitt i Sigtuna, så nära Mälaren att du nästan kan doppa tårna i vattnet, ligger lilla mysiga 32 rum&kök. Här bjuder man in till goda möten för kropp, knopp och vår omvärld. Den familjära stämningen med sitt centrala läge, gör platsen optimal för den mindre företagsgruppen.

Text: Helena Wikström

22 december 2022,

32 rum&kök är ett litet mysigt mötes- och festhotell mitt i lilla Sigtuna. Alldeles vid Mälarens strandkant intill hamnen, hittar du en plats för små och goda möten.

Vi är optimala för en ledningsgrupp eller en grupp på 15-20 personer. Vi är inte stora, men hos oss är det istället väldigt personligt, vi vill att alla ska känna sig som hemma, säger Angelica Enoksson, boknings- och konferensansvarig.

Eftersom hotellet är litet, med få gäster, kan man arbeta konsekvent med sina höga ambitioner vad gäller att servera bra mat – kvalitet före kvantitet. Allt är ekologisk och närproducerat, här har råvarorna inga e-nummer utan allt är hemmagjort.

Vi arbetar här och nu, med det som finns i säsong. Vår mat ska vara god för kropp och knopp men även god för omvärlden. Det är lika viktigt för att ett möte ska bli bra som att en fest ska bli lyckad, säger Angelica.

I matsalen sitter 75 personer bekvämt och äter med utsikt mot Mälaren, tränger man ihop sig lite får det plats upp till 100 personer. 32 rum&kök är precis vad namnet säger – här finns 32 olika rum och ett kök. De 32 rummen är fördelade på 26 hotellrum, 5 konferensrum och en matsal.

Vår största konferenslokal, Loftet, är på 65 kvadratmeter, sedan har vi två konferensrum på vardera 36 kvadratmeter, ett styrelserum och ett grupprum som också är ett biljardrum, berättar Angelica.

De 26 hotellrummen går alla att använda som dubbelrum, där elva av rummen har två separata sängar och resten klassiska dubbelsängar. Rummen är ljust inredda och generösa till storlek och har utsikt mot trädgården, Mälaren, hamnen eller Sigtuna stad.

I Sigtuna hjälper man varandra, här samarbetar alla som driver hotell. Ett samarbete som gör att även 32 rum&kök kan ta emot större grupper – får inte alla gäster plats här så ordnar man andra logimöjligheter genom sitt nätverk i närheten.

Vi finns för varandra här i Sigtuna! Och under sommarhalvåret har 32 rum&kök även vår trädgård, möblerad med sköna loungemöbler, att ta i anspråk. Här kan man också sitta i grupper och samtala eller bara koppla av, förklarar Angelica.

Med 7 meter till Mälaren – nästan så nära att du kan doppa tårna i den – gör 32 rum&köks läge mycket uppskattat. Förutom en plats för grupparbeten och goda samtal så blir det ju en underbar plats att ha fest på. Dessutom så gör det centrala läget mitt i Sigtuna, hotellet väldigt lättillgängligt.

Det är 45 km till Stockholm och bara 15 km till Arlanda, så det är lätt för de flesta att ta sig hit, säger Angelica.

32 rum&kök är ett väldigt familjärt ställe där de anställda rycker in och arbetar med det som behövs. Man är som en stor familj som hjälps åt och den inställningen smittas av på de besökande grupperna – här kommer man nära varandra. Eller som 32 rum&kök skriver i sina faktauppgifter: Avstånd till varandra – 0 meter.

Fakta:
32 rum&kök ligger mitt i lilla Sigtuna. Här finns, som namnet avslöjar, 32 rum varav 5 konferenslokaler och 26 hotellrum. Här ordnar man goda möten – goda för kropp, knopp och vår omvärld. Med 45 km till Stockholm och endast 15 km till Arlanda är det lilla konferenshotellet mycket lättillgängligt. Dessutom är det bara 7 meter till Mälaren.

 

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.