Konferera på Göteborgs mest centrala mötesplats - | Konferensvärlden
Centralhuset
Centralhuset
Centralhuset
Centralhuset
Centralhuset
Centralhuset
Centralhuset
Centralhuset
Reportage > Konferera på Göteborgs mest centrala mötesplats

Konferera på Göteborgs mest centrala mötesplats

Mötestrender På Göteborgs Centralstation, med omedelbar närhet till tåg, flygbussar, linjebussar och spårvagnar, hittar du Centralhuset Konferens. En effektiv mötesplats som erbjuder 8 moderna och dynamiska lokaler för upp till 85 personer. Hotell, restaurang och bar ligger vägg i vägg med anläggningen.

25 juni 2024,

Centralhuset Konferens erbjuder åtta ljusa och flexibla möteslokaler med stora glasytor som ger energi åt mötet. Samtliga lokaler är utrustade med egen garderob, mobilt bredband, nya LCD-projektorer för HDMI, ljudanläggning, whiteboard, blädderblock, pennor, konferensblock samt flaskor med stilla och kolsyrat vatten. I de två största lokalerna finns även två trådlösa headset.

Vi har fina och ljusa lokaler som passar alla grupper från mindre styrelsemöten till företag på upp till 85 personer. Men, vår stora styrka ligger i vårt centrala läge! Det skapar både tidseffektiva och kostnadseffektiva möten, säger Peter Numerius, platschef.

Hit anländer alla lika enkelt och smidigt oavsett färdmedel. Kommer man med egen bil finns ett närliggande parkeringshus med laddstationer för elbilar. I omedelbar närhet finns Nordstan – Europas största inomhusshoppingcenter – och så ligger ju hela härliga Göteborg för ens fötter.

Vi erbjuder ju inte yxkastning eller forsränning, istället finns hela Göteborgs kulturliv utanför dörren. Här finns teatrar, biografer, barer, butiker och sevärdheter, fortsätter Peter.

Lokalerna är modernt utrustade och uppdateras regelbundet. Ett par av lokalerna är förberedda för Teams-möten och in i de övriga rullar man någon av de portabla Meeting-Owls – en liten behändig teknisk lösning för mindre Teams-möten.

De åtta lokaler spänner från mindre styrelserum för 6 personer till mellanstora lokaler som tar mellan 25 till 40 personer i biosittning. Lokalerna flexibla och flera av dem kan slås ihop och skapa större rum där det största rymmer 85 personer i biosittning. Alla lokaler har tågrelaterade namn som väcker fantasier om spännande resor som Orientexpressen, Kustpilen eller Cityexpressen.

Vi är en ”nära” anläggning. Vi har ju främst vårt nära läge, men väl här hos oss är det nära till allting. Kaffet finns alltid nära, all personal finns alltid i närheten, man behöver aldrig ringa efter personalen – de finns precis i närheten, berättar Peter.

Centralhuset Konferens ligger dessutom vägg i vägg med First Hotel G som man har ett nära samarbete med. Hotellet och konferensanläggningen delar entré, har sina receptioner invid varandra och genom samarbetet kan Centralhuset Konferens erbjuda övernattning i något av de 300 hotellrummen och såklart luncher och middagar i hotellets restaurang.

Just nu renoveras alla hotellrum och under senhösten renoverar man även hotellets restaurang och lobby. Det kommer bli nytt och fint och det kommer såklart även våra gäster att få uppleva, säger Monica Palmér, konferensvärd.

Restaurang G mat & vin har plats för 200 gäster och är belägen vid hotellets reception och invid konferenslokalerna. Här erbjuds en internationell meny där köksmästaren med sitt team fokuserar på råvarornas kvalitet, närodlat och också värnar om det nordiska matarvet. Här ligger även  champagnebaren Cristal Bar, en intim och flärdfull bar med fokus på bubbel och Champagne.

Vi skapar tillsammans med kunden en lösning som de önskar, med mat, dryck och logi. Om det ska vara ett avslutande mingel eller en sittande trerätters middag. Kunden har bara en kontakt – med oss – vi ordnar allt kring deras konferens. Det är enkelt och smidigt att besöka oss, fortsätter Monica.

Fakta:
Centralhuset Konferens är en plats för effektiva möten. Beläget rakt ovanför Göteborgs Centralstation finns 8 moderna och flexibla mötesrum för upp till 85 personer och vägg i vägg ligger hotell, restaurang och champagnebar. Här blir ditt möte effektivt, smidigt och enkelt.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.