Kreativa gatherings på Radisson Blu Strand Hotel - | Konferensvärlden
Radisson Blu Strand Hotel
Radisson Blu Strand Hotel
Foto: Rickard L. Eriksson
Radisson Blu Strand Hotel
Reportage > Kreativa gatherings på Radisson Blu Strand Hotel

Kreativa gatherings på Radisson Blu Strand Hotel

Mötestrender Vid vad som nog får anses vara ett av Stockholms allra bästa lägen ligger Radisson Blu Strand Hotel, mitt i huvudstadens hjärta, med storslagen utsikt över Strandvägen och Nybrovikens vatten och bara ett stenkast från de pulserande restaurang- och affärsstråken runt Stureplan och Hamngatan.

26 oktober 2017,

Stora delar av hotellet har precis genomgått en omfattande förvandling där man tillsammans med den prisade arkitektbyrån Wingårdhs förnyat och renoverat lokalerna och återskapat känslan från början av förra seklet då Radisson Blu Strand Hotel byggdes.

Här möts nu skandinavisk stilren design med vackra valnötspaneler som återknyter till byggnadens rika historia som sträcker sig tillbaka till 1912, då hotellet först öppnade dörrarna i samband med Solskensolympiaden på Stockholms Stadion.

Först med de senaste trenderna

På Radisson Blu Strand Hotel har man alltid välkomnat trendsättare, de som vågat vara först med det nya och de som har modet att skapa nya idéer. I över 100 år har hotellet varit en hot spot och här minglade Greta Garbo och Ingrid Bergman med sin samtids kreatörer, artister, innovatörer och entreprenörer.

- Dagens Stockholm en ju en global start up-stad och vi har märkt att väldigt många av dessa aktörer, företag och entreprenörer även idag uppskattar våra inspirerande möteslokaler, berättar Eva Kalling Hansson, VD för Radisson Blu Strand Hotel.

Strand Gatherings inspirerar till kreativa möten

Och med utsikt över båtarna i den glittrande Nybrovikens vatten och Strandvägens pampiga husfasader är det verkligen lätt att känna sig inspirerad och kreativ på Radisson Blu Strand Hotel. Här har man därför nu arbetat fram ett koncept, ”Strand Gatherings”, som står för en plats där nya idéer föds och som inspirerar det innovativa.

- Men det handlar inte bara om ett möte, utan ett möte med stil där vi med personlig service, den senaste tekniken och förstklassiga råvaror skräddarsyr ditt evenemang efter dina önskemål. Inget lämnas åt slumpen och här är möjligheterna oändliga, oavsett om det är dag- eller kvällsaktiviteter, förklarar Eva Kalling Hansson. Workshops, lanseringar, möten, middagar, mingel, utbildningar, cocktailpartyn, utställningar och events; det är endast du själv och din fantasi som sätter gränserna. 

Känsla och atmosfär

Och i bekväma fåtöljer, med den senaste tekniska utrustningen i mötesrummen och med vacker utvald konst på väggarna är det lätt att förstå att Radisson Blu Strand Hotels motto är ”A place to be inspired by”.

- Strand Gathering är mer än bara ett koncept, mer än en lokal och mer än bara service. Det handlar om en känsla och en atmosfär. Det är när människor samlas för att konversera, inspirerar och få fram nya spännande idéer som det verkligen händer något, konstaterar Eva Kalling Hansson avslutningsvis med ett leende och blickar ut över Nybrovikens vackra vatten.

Fakta Radisson Blu Strand Hotel:

På hotellet finns totalt 170 rum och sviter med gratis wi-fi och här hittar man såväl Greta Garbos och Ingrid Bergmans favoritsviter som den imponerande Tornsviten med sin fantastiska panoramautsikt över Stockholm.

Det finns också fyra bekväma möteslokaler, med plats för två till 26 personer, alla med full AV-utrustning med den senaste tekniken. Här sitter man bekvämt i högklassiga designmöbler från Vitra och Källemo och med en magisk utsikt över Nybrovikens glittrande vatten. 

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.