Minigolf – gruppaktiviteten som passar alla - | Konferensvärlden
Reportage > Minigolf – gruppaktiviteten som passar alla

Minigolf – gruppaktiviteten som passar alla

Event En rolig gruppaktivitet som verkligen passar alla. Det vill Golfbaren Kristineberg erbjuda företag genom specialpaket med minigolf, mat och dryck.

12 maj 2015, uppdaterad: 12 oktober 2015

Golfbaren med sin unika minigolfbana öppnade sommaren 2013 och ligger precis intill tunnelbanehållplatsen Kristineberg i Stockholm. Banorna och området däremellan består helt och hållet av konstgräs. Grundaren och delägaren Hans Olofsson tycker att minigolf är en förträfflig företagsaktivitet.

– Alla kan vara med, och det är kul att spela. Minigolf är enkelt och lättillgängligt och passar oavsett om du är kille eller tjej, unge eller gammal, lång eller kort, smal eller tjock, säger han.

Han har själv en lång bakgrund inom minigolf, eller bangolf som tävlingsformen heter. Hans Olofsson är flerfaldig svensk mästare och tog VM-guld med svenska herrlaget 2001 och 2003. För honom är Golfbaren, som han äger tillsammans med Lars Ekström från Kristinebergs Bangolfklubb, en gammal idé som nu blivit verklighet. Golfbaren kan ta emot företagsgrupper från 10 till 100 personer, och i specialfall ännu fler.

Golfen står i centrum, men omsorg har också lagts på maten. Baren erbjuder flera kötträtter och vegetariska alternativ, stenugnsbakad pizza, förrätter och desserter. Vinlistan har fokus på Sydafrika, med bland annat Nelson Mandelas favoritviner från Graham Beck, och innehåller ekologiska varianter av alla färger. Nytt för i år är också flera ekologiska ölsorter.

– Vi försöker ha höga ambitioner med små medel. Vi har haft nära 100 företag hos oss de här två åren och har fått mycket beröm för maten, säger Hans Olofsson.

Företagspaketen finns i två grundutföranden: Standard och Masters. Det senare innebär att Hans Olofsson själv leder tävlingen och coachar deltagarna. Dessutom blir det prisutdelning med medaljer.

– En fördel med Golfbaren Masters är att jag kan styra och anpassa tävlingen till den sluttid som behövs, vilket är bra om företaget har något annat bokat efteråt. Hela idén är att bokaren ska kunna luta sig tillbaka och lita på att det blir bra.

Företag kan också göra olika tillval som drinkbiljetter, fotografering och dj. Målet är att alla ska få en trevlig och gemensamhetsskapande aktivitet. Kring månadsskiftet maj/juni öppnar Sveriges andra Golfbaren i Göteborg, mycket centralt i Allén cirka 300 meter från Avenyn.

– Det här är tänkt att bli ett koncept som ska sprida sig, säger Hans Olofsson.

 

Taggar/Etiketter
Golf  Kickoff  Konferens  Stockholm  

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.