Moderna mötesrum med hög tillgänglighet i Hagastaden, Stockholm - | Konferensvärlden
SIS
SIS
SIS
SIS
SIS
Reportage > Moderna mötesrum med hög tillgänglighet i Hagastaden, Stockholm

Moderna mötesrum med hög tillgänglighet i Hagastaden, Stockholm

Mötestrender I Stockholms nyaste stadsdel, Hagastaden, samverkar forskningsinstitut, högskolor och näringsliv och bildar ett Life Science-kluster i världsklass. Här på Torsplan har Svenska institutet för standarder en konferensanläggning med plats för upp till 300 personer.

Text: Helena Wikström

8 december 2023,

Svenska institutet för standarder, SIS, leder över 5 000 svenska experter i arbetet med att utveckla standardiserade lösningar, för allt från bygg och medicinteknik till biologisk mångfald och cirkulär ekonomi. Standardisering är en mötestung verksamhet och i SIS egna konferensanläggning i Stockholm finns stor vana av att välkomna besökare från hela landet, såväl som resten av världen.

– Samverkan är kärnan i all standardisering. Därför är det viktigt att vi kan erbjuda bra möjligheter att träffas, oavsett om det sker i fysisk, digital eller hybrid form, säger Emma Jangedal, Kontor- och konferensansvarig.

Med en fot i Hagastaden och en i Vasastan är läget närmast perfekt med hänsyn till flygbussar, pendeltåg, bussar och tunnelbana. Besökare välkomnas i receptionen och visas till någon av de tio mötesrummen, där det största har plats för 100 personer.

– Vi har även en bokningsbar expoyta, där det finns möjlighet att ha en utställning och mingel för upp till 300 personer, fortsätter Emma.

Hela konfrensanläggningen är tillgänglighetsanpassad och certifierad enligt kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöstandard. Förutom att alla rum har skärmar för presentation av film och ljud samt 360°-kameror som gör att alla i rummet blir synliga, finns hörslingor för ökad tillgänglighet i några av mötesrummen.

– Alla ytor är tillgänglighetsanpassade och flera toaletter är menssäkrade med gratis mensskydd. Hela fastigheten är också BREEM-certifierad, vilket innebär att vi har låg energianvändning och att energin är 100% fossilfri, berättar Emma.

SIS Konferens & möten är en anläggning för hel- eller halvdagskonferenser. Lokalerna kan bokas med eller utan förtäring, helt efter kundens önskemål.

– Just nu erbjuder vi en rabatt på måndagar och fredagar. Vi har också ett avtal med Elite Hotels, som ger rabatt på övernattning. Elite Hotel Carolina Tower och Elite Palace Hotel ligger precis i närheten, savslutar Emma Jangedal.

Fakta:
SIS Konferens & möten erbjuder 10 moderna och tillgänglighetsanpassade konferens- och möteslokaler centralt i Stockholms city. Anläggningen är lätt att nå med både bussar, pendeltåg och tunnelbana. Mötesrummen rymmer allt från 14 till 100 personer och här finns även en stor expoyta med plats för 300 personer.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.