Resa med Premiumkvalitet - en upplevelse för sig - | Konferensvärlden
Taxi Stockholm
Resa med Premiumkvalitet.
Taxi Stockholm
Reportage > Resa med Premiumkvalitet - en upplevelse för sig

Resa med Premiumkvalitet - en upplevelse för sig

Event Vid större evenemang eller när man bokar en resa för betydelsefulla affärskontakter eller utländska gäster, är en nog så viktig del av upplevelsen att även transporterna håller hög klass. Det är något som Taxi Stockholms nya Premiumtjänst har tagit fasta på.

11 mars 2016,

Sedan ett år tillbaka erbjuder Taxi Stockholm en ny spännande tjänst, den så kallade Premiumtjänsten. Bokar man Premium får man en extra fin bil med högre service, men samtidigt till ett pris som är betydligt lägre än vad traditionella limousinbolag tar.

Förutom en extra framkörningsavgift på 100 kronor är kostnaden densamma för Premiumtjänsten som för Taxi Stockholms vanliga taxibilar.

I Premiumtjänsten erbjuder bolaget sina bästa förare med gedigen utbildning och lång erfarenhet av Stockholmstrafiken, alltid iklädda mörk kostym eller dress och rock på vintern.

Extrautrustade bilar

Ungefär 100 av bolagets bättre bilar ingår i Premiumflottan. För att man ska få den allra bästa komforten har Taxi Stockholm valt ut extrautrustade Mercedes E-klass och Tesla model S, och för större sällskap, upp till sju personer, erbjuds extrautrustade Mercedes V-klass.

Utseendemässigt skiljer sig Premiumbilarna från de vanliga taxibilarna genom att man inte har Taxi Stockholm-skyltar och loggor, utan istället bara en diskret gulddekal på ena sidan.

- Men vi kan också sätta på kundens egna loggor på våra Premiumbilar om man till exempel vill ha ett enhetligt utseende till ett visst evenemang, berättar Jonas Åfeldt, affärsutvecklare på Taxi Stockholm.

Evenemangsservice

Som en ytterligare ny tjänst – som också är en del av Premiumtjänsten – till arrangörer av större tillställningar erbjuder Taxi Stockholm nu även så kallad Evenemangsservice.

- Vi har märkt att många arrangörer uppskattar att lämna ifrån sig ansvaret för själva transporterna till oss. När man är värd för en fest, konferens eller annan tillställning vill man ju så klart ge gästerna en fin upplevelse från början till slut. Och det finns mycket man kan göra vad gäller transporterna för att göra helhetsupplevelsen så bra som möjligt, förklarar Jonas Åfeldt.

Genom Evenemangsservice kan man exempelvis boka en egen taxivärd som ser till att det finns lediga bilar tillgängliga för gästerna när det är dags att avsluta kvällen. Här har Taxi Stockholm ett nära samarbete med de stora arenorna i Stockholm, och man har bland annat medverkat vid såväl Guldbaggegalan som Idrottsgalan. Och i vår ser man fram emot att hjälpa Stockholms stad med att ge besökarna till Eurovisionsschlagerfestivalen ett så fint och bra bemötande som möjligt!

Fakta – Premiumtjänsten:

Tjänsten kostar 100 kronor extra i framkörningsavgift. För resor ut till Arlanda och Skavsta från Stockholm city är tillägget 200 kronor på det normala fastpriset. Premiumservice har eget telefonnummer: 08-16 75 70Se alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.