Rezidor storsatsar i Norden - | Konferensvärlden
Radisson Blu Arlandia Hotel
Radisson Blu Arlandia Hotel
Radisson Blu Royal i Bergen
Radisson Blu Royal i Bergen
Radisson Blu Metropol Helsingborg
Radisson Blu Metropol Helsingborg
Reportage > Rezidor storsatsar i Norden

Rezidor storsatsar i Norden

Mötestrender Rezidor Hotel Group är igång med sitt mest omfattande renoverings- och ombyggnadsprogram någonsin. Flera av gruppens nordiska hotell ska helrenoveras med målet att man ska kunna erbjuda sina gäster internationella hotellupplevelser och branschens bästa service.

25 november 2015, uppdaterad: 26 november 2015

Innan slutet av år 2017 kommer Rezidor Hotel Group att ha investerat över en miljard kronor i det stora renoveringsprojekt som just nu pågår runtom i Norden. I tillägg till detta kommer stora investeringar från ägarna till hotellfastigheterna.
  
– Syftet är att ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser. Många av rummen renoveras och en del av hotellen kommer att få nya internationella restaurangkoncept som anpassas med lokala rätter och råvaror, förklarar Tom Flanagan, Area Vice President för Rezidor Hotel Group i Norden. 

Rezidor driver mer än 60 hotell i hela Norden och under de kommande tre åren ska hotellkedjan renovera flera av Radisson Blu-hotellen och Park Inn by Radisson-hotellen.

Radisson Blu Hotel i Malmö och Radisson Blu Arlandia är redan klara, liksom många av rummen på Radisson Blu Royal Viking i Stockholm. I Norge är bland annat Radisson Blu Royal i Stavanger och Radisson Blu Hotel i Bodø också renoverade. 

Välkända designteam 
Hotellkedjan samarbetar med bland andra Koncept Stockholm, Doos Architects, Snøhetta och LINK arkitektur för att genomföra den omfattande uppgraderingen av rum och hotellokaler i Norden.  

– Vi samarbetar med de bästa eftersom de känner till marknaden och vågar överraska och ge gästerna mer än vad de förväntar sig. Vi arbetar även nära vårt internationella nätverk då vi vill ge gästerna en internationell design med lokal twist när de besöker våra nordiska hotell, berättar Tom Flanagan. 

Och - som ett exempel på ett sådant samarbete - öppnade man alldeles nyligen upp Radisson Blu Metropol Hotel i centrala Helsingborg. Detta förstklassiga hotell erbjuder 205 rum och sviter och är designat av just arkitektbyrån DOOS som strävat efter att lyfta fram Helsingborgs industriella tradition i interiören.

– Vingslagen från H55-utställningen ska kännas tydligt när man passerar genom hotellet och ett fokus har varit de materialval som använts, det vi kallar ärliga material som exklusiva trämaterial, läder, sten, klinkers och betong, berättar Mikael Wennerström, General Manager på hotellet.

Bättre gästupplevelser 
För tredje året i rad korades Radisson Blu i år till vinnare av “Swedish ServiceScore Award” och under året nylanseras hotellkedjans prisbelönta serviceprogram ”Yes I Can!”, som lanserades första gången år 1995.  
 
Tanken med detta program är att alla medarbetare ska genomgå en uppdaterad utbildning i hur man bäst ska kunna ge gästerna förstklassig service och bra hotellupplevelser. Genom utbildningsprogrammet - och i det dagliga arbetet - uppmuntras medarbetarna till att ta initiativ och ansvar för att säkerställa att gästerna blir nöjda. 

– Varje dag gör våra medarbetare sitt yttersta för att ge gästerna bra service, och genom det uppdaterade utbildningsprogrammet kommer vi att lägga ytterligare fokus på hur vi kan bemöta gästerna på bästa möjliga sätt och uppfylla - och överträffa - gästernas förväntningar, säger Tom Flanagan avslutningsvis.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.