Småskaligt och personligt mitt i City - | Konferensvärlden
CityLife
Lounge
CityLife
Cellen
CityLife
Fleming
CityLife
Jenner
CityLife
Röntgen
CityLife
Podrum
CityLife
Matsal
CityLife
Innergård
Reportage > Småskaligt och personligt mitt i City

Småskaligt och personligt mitt i City

Mötestrender Vill man ha en lyckad heldagskonferens mitt i det centralaste av Stockholm ska man boka in sig hos City Life Konferens och möten. En familjär och flexibel konferensanläggning som erbjuder nio mötesrum i olika storlekar, härliga öppna mingelytor och en anläggning som förstår vikten av bra och välfungerande teknik för att ett möte ska bli lyckat.

Text: Helena Wikström

9 november 2023,

City Life Konferens och möten är en relativt nystartad konferens- och mötesanläggning på Sveavägen mitt i Stockholm med alla kommunikationsmöjligheter på bekvämt gångavstånd – ett läge som också skapar naturliga och enkla möjligheter att ta del av allt det som storstaden har att erbjuda.

– Vi är en liten, mysig och familjär konferensanläggning, med totalt nio konferensrum i olika storlekar, från salar till mindre grupprum. Alla lokaler är ljusa, smakfullt och modernt inredda, vilket bidrar till att skapa en avspänd och kreativ atmosfär, berättar Petra Björkstedt, Facility Manager på City Life.

Den största av dessa lokaler, Fleming, har ljusinsläpp från tre stora fönster och direkt utgång till innergården. Lokalen rymmer upp till 80 personer och är lätt att möblera efter kundens önskemål. Här finns modern utrustning och, förutom en stor projektorduk, två stora skrivtavlor som är höj- och sänkbara – en utmärkt lokal för större möten, konferenser eller seminarier. I direkt anslutning till lokalen ligger dessutom fyra grupprum samt den gemensamma loungen. Alla lokaler på City Life är utrustade med modern teknik, även om utrustningen varierar något i de olika lokalerna, och förutom den egna kapaciteten för att ordna digitala eller hybridmöten så samarbetar City Life även med externa teknikföretag för att kunna arrangera riktigt stora digitala sändningar.

Utöver de nio konferensrummen finns här stora mingelytor som passar för såväl för mindre som större sällskap. Här finns en luftig och modernt inredd lounge och en öppen och ljus matsal. Matsalen passar utmärkt för frukostmöten, men också för olika kvällsaktiviteter och mingel och har inbyggda musikhögtalare och till det kan ytterligare teknik hyras in. I matsalen serveras också alla måltider en grupp kan önska under sin dag, allt från en härlig frukostbuffé till luncher, fikapauser med både godsaker och nyttigheter. Till minglet kan man beställa lyxiga tilltugg och smårätter och vill man avsluta sin dag med en sittande middag så ordnas det också.

– Vi samarbetar med ett cateringföretag och till mingel eller middag så ordnar vi även med alkohol till de företag som vill ha det, förklarar Petra.

För mingel eller stående event så rymmer de olika öppna ytorna upp till 150 personer, och under vår och sommar finns även en mysig innergård att tillgå. En underbar plats när vädret så tillåter och som uteslutande används av City Lifes gäster.

På City Life Konferens och möten möter du den personliga service och stora flexibilitet som bara en mindre konferensanläggning kan erbjuda.

– Vi är centrala, personliga och väldigt flexibla! Vi är stolta över vad vi kan erbjuda i lokaler, bra teknik, mingelytor och vår trevliga innergård. Vi har till och med ett podd-rum! Så hos oss kan man känna sig trygg med att mötet, konferensen eller eventet blir lyckat, avslutar Petra.

Fakta:
City Life Konferens och möten ligger på Sveavägen 63, mitt i Stockholms city. Här hittar du en mysig och flexibel konferensanläggning med totalt 9 konferens- och mötesrum, stora mingelytor och alla måltider och fikor eller mingeltilltugg en grupp kan önska. Den tekniska utrustningen finns antingen på plats eller ordnas genom externa teknikexperter.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.