Stärkande konferens i frisk fjälluft - | Konferensvärlden
SkiStar
Foto: Jonas Kullman
SkiStar
Foto: Jonas Kullman
Reportage > Stärkande konferens i frisk fjälluft

Stärkande konferens i frisk fjälluft

Konferenspärlor Att Sverige är ett land med tydliga årstider och en vacker - och bitvis dramatisk natur - är något som SkiStar tagit fasta på. De fem fjälldestinationerna Sälen, Åre, Vemdalen, Trysil och Hemsedal erbjuder fantastiska konferensmöjligheter i storslagna miljöer.

1 december 2015,

Ingen snöflinga är den andra lik och snön kommer i otaliga former; nysnö, blötnsö, drivsnö, pudersnö och kramsnö är bara några sorter. Och precis som snön är ingen skiddag den andra lik. På fjället skiftar vädret snabbt – vissa dagar kan det falla flera decimeter snö, andra dagar skiner solen och det är helt vindstilla.

Skidåkningen i SkiStars destinationer, Sälen, Åre, Vemdalen, Trysil och Hemsedal, erbjuder såväl utmanande åkning i branta pister och böljande nypreppade carvingbackar, som spännande offpist med knädjup snö och häftig parkåkning.

Värdeskapande konferenser i fjällmiljö
Att byta storstadens brus mot skidåkning i äkta fjällmiljö är ett vinnande recept för att engagera sina medarbetare. Kombinationen av arbete och fysisk aktivering skapar fina förutsättningar för en framgångsrik konferens med hög avkastning på investerad tid.

– Vi ser en ökad efterfrågan på att konferera i fjällen. Att röra sig i friska fjällluften i kombination med arbete ligger i tiden, berättar Linda Morell, PR-Chef för SkiStar.

Under en skiddag får man tid till att skapa gemensamma, positiva minnen som finns kvar långt efter skidresan. Och för att göra själva konfererandet så effektivt som möjligt har SkiStar utarbetat tre specialkomponerade upplägg.

Olika typer av upplägg
Strategiska konferenser är speciellt framtaget för ledningsgrupper och för strategiska möten med färre deltagare och målinriktade agendor. Här kan man, i exklusiva konferenslokaler, diskutera framtida utmaningar och långsiktig lönsamhet med morgonens skidåkning färskt i minnet.

Utvecklande konferenser är ett konferenskoncept med en optimal balans mellan fysisk aktivitet och produktiva möten och är tänkt för kick-offer, företagsevent eller grupper som vill mötas och utvecklas tillsammans i en inspirerande fjällmiljö.

Belöna och motivera
Konferenser som motiverar. Upplägget är avsett för företaget som har nått ett uppsatt mål eller ökat omsättningen mer än väntat och som vill belöna och motivera sina medarbetare för deras arbete. Med gemensamma och spännande aktiviteter och upplevelser är tanken att man ska stärka teamkänslan, utbyta erfarenheter och uppmuntra till samarbete.

– Oavsett vilket av uppläggen man väljer är en skidkonferens i fjällen den optimala kombinationen av fysisk aktivitet och produktiva möten, konstaterar Linda Morell avslutningsvis.

 Se alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.