Trendiga och eleganta Marbella - | Konferensvärlden
Puerto Banus, Marbella
Puerto Banus, Marbella
Vackra stränder i Marbella
Vackra stränder i Marbella
Golf i Marbella
Golf i Marbella
Reportage > Trendiga och eleganta Marbella

Trendiga och eleganta Marbella

Utland Marbella är en elegant semester- och konferensort som erbjuder allt från lyx- och konferenshotell, golfbanor, lokala restauranger till trendiga beach clubs, fashionabla designbutiker, vackra sandstränder och den världsberömda båthamnen och orten Puerto Banus.

24 maj 2016, uppdaterad: 10 oktober 2016

Marbella ligger vid Medelhavet i Costa del Sol i Spanien, cirka 40 minuter resväg från Malaga flygplats. Marbella har  historia som går tillbaka till 1600 f.Kr. vilket finns bevarat i den charmiga Gamla Stan. Här upplever ni blommor i pastellfärger, balkonger i smidesjärn, vackra torg och smala kullerstensgränder. Den berömda Plaza de los Naranjos erbjuder en samling av lokala uteserveringar, tapasbarer, caféer och apelsinträd.

I området finns de historiska och kulturella städerna Ronda, Granada och Sevilla. Gibraltar erbjuder historiska monument, tax free shopping, linbanan och de berömda aporna. 

Vinteraktiviteter som skidåkning i Sierra Nevada ligger 2 timmars bilfärd från Malaga. Spela golf på en av de många golfbanorna längs kusten eller vandra i nationalparker eller längs kustvägarna.

Vädret är utmärkt med långa varma somrar och milda vintrar. Det goda klimatet året runt är tack vare det sydliga läget, det varma Medelhavet och skyddet från de närliggande bergen i Sierra Nevada. 

Konferera och bo på moderna konferenshotell eller på Paradores. Paradores är upprustade slott, palats och kloster som har utvecklats till lyxhotell och erbjuder en oskattbar atmosfär och unika upplevelser.

Bästa tid: mars-oktober
Paketpris per person från SEK 7 995. I priset ingår: Flygresa, t/r Arlanda-Malaga, transfer, 3 nätter del i dubbelrum inkl. halvpension och en heldagskonferens.

Fler tips till din utlandskonferens hittar du på Konferensguiden.se. Här får du även kostnadsfri bokningshjälp.Se alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.