Vänligt, folkligt och okomplicerat på Cirkeln Konferens - | Konferensvärlden
Cirkeln Konferens
Cirkeln Konferens
Cirkeln Konferens
Cirkeln Konferens
Cirkeln Konferens
Cirkeln Konferens
Cirkeln Konferens
Reportage > Vänligt, folkligt och okomplicerat på Cirkeln Konferens

Vänligt, folkligt och okomplicerat på Cirkeln Konferens

Mötestrender Mitt i centrala Stockholm, i det välkända ABF-huset på Sveavägen, hittar du en dagkonferensanläggning med stort hjärta där det mänskliga mötet står i centrum. Med sju rymliga möteslokaler, restaurang och det mysiga kaféet Bakfickan kan du inte hitta en mer genuin miljö för din konferens.

Text: Helena Wikström

22 maj 2023, uppdaterad: 31 januari 2024

En mänsklig, vänlig mötesplats med sju fantastiska möteslokaler fullt utrustade med bland annat bords- och handmikrofoner, headset, hörslinga, whiteboardtavla, filmskärm och storbildsprojektor.

– Vår största lokal, Z-salen, har en lutande sittning med 338 stolar och en 70 kvm stor scen, ligger i direkt anslutning till en rymlig foajé på våning 1, berättar Marie Eriksson, vd.

Fullt utrustade konferenslokaler för alla typer av möten. Här ryms konferenser och styrelsemöten, föreläsningar och frukostmöten – allt under ett och samma tak. Lokaler skapade just för värdefulla möten och för ett flöde av människor. Eftersom man befinner sig på en historisk plats är salarna uppkallade efter historiska personer. Alla lokaler återfinns på plan ett och tre av dem ligger i fil med vikväggar som med lätthet kan öppnas till ett sammanhållande stort rum för upp till 300 personer.

– Det centrala för oss är att vi vill att våra gäster ska känna att de är välkomna som de är. Vi vill skapa en folklig atmosfär och ha ett jordnära förhållningssätt. Vi är informella och personliga, jag som vd står ibland i köket – det är vårt sätt att visa att vi är här för er, berättar Marie vidare.

Teamet på Cirkeln är litet och väl sammansvetsat och består av människor som arbetat i restaurang- och mötesbranschen hela livet. Den trygghet och erfarenhet man har gör det möjligt att skapa en familjär och personlig atmosfär som alla gäster får del av. En trygg plats för halv- eller heldagskonferenser där dagen bjuder på för- eller eftermiddagsfika och goda vällagade luncher.

Hela verksamheten står på tre stadiga ben där två av benen utgörs av restaurangerna Cirkeln och kaféet Bakfickan, det tredje benet är konferensverksamheten.

– Vi lagar den mat vi själva tycker är god! Och det går hem, vi får otroligt mycket beröm för vår mat, berättar Marie.

Restaurang Cirkeln har mottot att det ska vara gott, trevligt och enkelt – finessen ligger i att göra det enkla riktigt, riktigt bra. Det blir ju inte heller sämre av att sitta med utsikt över den pulserande Sveavägen och möjligheten att följa kockarnas arbete i det öppna köket.

– Restaurangen ligger precis invid Sveavägen men är otroligt välisolerad, så här sitter man tyst och lugnt med den brusande staden utanför fönstren, fortsätter Marie.

Cirkeln Bakfickan – en egen mötespunkt mitt i mötesanläggningen. Här kan man starta dagen med en härlig frukost, ta en kopp kaffe, äta en god lunch eller varför inte avnjuta ett danskt smørrebrød.

Mitt i huset ligger Hjärtat, en öppen mötesplats som både används av förbipasserande människor som vill pausa med en kopp kaffe, men som också är en fantastisk yta för föreläsningar, mingel, scenframträdanden eller sittande måltider.

– Det är en flexibel lokal med sin öppna rumslighet. En stor öppen sal utan stängda dörrar men som ändå ger en avskildhet. ”Hjärtat” är hjärtat i vår verksamhet, säger Marie.

Hjärtat rymmer 200 personer i mingel, 60 personer i biosittning och 80 personer i bordssittning. Här finns filmskärm och storbildsprojektor, bords- och handmikrofoner, headset och hörslinga. Besök Cirkeln Konferens – en folklig mötesplats mitt i hjärtat av Stockholm – här kan ni vara er själva!

Fakta:

Cirkeln Konferens ligger på Sveavägen 41 i Stockholm. En varm och okonstlad mötesplats som bjuder på stora konferenslokaler, en genuin restaurang och ett mysigt kafé. Här möter du ett erfaret team som månar om sina gäster och skapar en varm och folklig atmosfär som gjord för goda möten. 

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.