F12 blir Público - | Konferensvärlden
Mat och Dryck > F12 blir Público

F12 blir Público

Nyöppnat Den 29 januari öppnade Público på Fredsgatan 12 i Stockholm. Lokalerna hyste tidigare Melker Anderssons och Danyel Couets lyxkrog F12. Kontrasten mellan dessa är stor - borta är de vita dukarna och de välplacerade gafflarna. Istället hittar man het musik och tapeter med dansande djur.

2 februari 2015, uppdaterad: 9 mars 2016

Idén om en sydamerikansk krog med fantastisk mat och avslappnad stämning, som Melker Anderson och Danyel Couets ville skapa, har de utvecklat tillsammans med Stylt Trampoli. Erik Nissen Johansen, grundare och kreativ ledare på Stylt Trampoli, berättar att de har sett den här förändringen runt om i världen under några år. Folk vill inte behöva följa en massa regler för att få äta riktigt bra mat längre, man vill kunna ha armbågarna på bordet och prata och skratta och ha det gott. Han menar att Público är ett exempel på framtidens krog, ett ställe där man gärna stannar kvar efter att tallriken är tom och musiken och dansen tagit vid.

Stylt har lagt mycket energi på att gå på djupet och fånga den latinamerikanska spontaniteten och livsglädjen för att göra rättvisa åt visionen och ambitionsnivån. Nästan hela inredningen är specialdesignad, från tapeterna och möbeltygerna med blommor och blad till sofforna av rotting.

- Melker och Danyel tog det modiga beslutet att lägga ner en institution, och vi är väldigt glada och tacksamma att de valde oss som samarbetspartner för att skapa en värdig ersättare. Att jobba med en så nyskapande krog är ju faktiskt att få vara med och utveckla hela den svenska krogbranschen, säger Erik.Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.