Harrys återvänder till Falkenberg - | Konferensvärlden
Harrys
Harrys
Grand Hotell Falkenberg
Mat och Dryck > Harrys återvänder till Falkenberg

Harrys återvänder till Falkenberg

Nyöppnat Vid årskiftet stängde Harrys i Falkenberg igen, men lagom till sommaren öppnar krogen igen – i ny kostym, på ny plats och med mer självförtroende än någonsin. Det var här krogkedjan startade för 22 år sedan och det är med rötterna i den halländska myllan som Harrys bygger sin historia och sitt älskade koncept. Nu är de tillbaka på hemmaplan.

29 april 2015, uppdaterad: 29 maj 2015

– Det har alltid varit självklart att vi ska finnas Falkenberg, det var vi tydliga med redan i januari. Vi har sonderat terräng för att hitta den bästa lokalen för att våra gäster ska få den ultimata upplevelsen. Och vad kan bli bättre än Grand Hotell, säger Niclas Möller, VD på Harrys.

Nu är det alltså klart. Nya Harrys flyttar in på Grand Hotell och byggnationen i den klassiska restauranglokalen påbörjas under juni månad. När dörrarna slår upp i mitten av sommaren kommer besökarna att erbjudas en genuin, svensk krogkedja med möjlighet att njuta av vällagad mat, underhållning och det som gör krogkedjan unik – det goda sällskapet.

Nyligen firade Harrys 20-årsjubileum och påbörjade ett utvecklingsarbete för att förnya så väl koncept som erbjudande. Idag bejakas det halländska ursprunget i såväl design och inredning som i menyerna. Och inspirationskällan Harry Nilsson, den klurige livsmedelshandlaren i Falkenberg som drev en folklig och personlig handelsbod, är fortfarande en stark förebild som syns tydligt för besökaren.

– Vi är verkligt stolta att få komma hem igen och erbjuda Falkenberg det bästa Harrys vi någonsin skapat. Harrys och Falkenberg hör ihop och det historiska arvet genomsyrar allt vi gör. Hos oss är alla välkomna. Både för en middag med familjen, en helkväll med vännerna eller för en avslappnad stund på uteservering. Nu räknar vi ner till öppningsdagen, säger Niclas Möller.

Krogkedjan Harrys starka satsning på expansion tog i förra veckan ytterligare steg genom en stark nyetablering i Landskrona.

Taggar/Etiketter
Mat & dryck  Nyrenoverat  Restaurang  


Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.