Nytt köksteam på Almåsa Konferens - | Konferensvärlden
Mat och Dryck > Nytt köksteam på Almåsa Konferens

Nytt köksteam på Almåsa Konferens

På nya platser Almåsa storsatsar på restaurangen och presenterar nu stolt sitt nya köksteam med ledning av Rikard Moberg, kökschef och Jacob Ljungvall.

23 juni 2015,

Rikard har under de senaste åren jobbat på restauranger som Edsbacka Krog och Högberga Gård. Jacob kommer närmast från PA&CO. Dessa herrar har ett passionerat intresse för mat och smakupplevelse men även havet, människor och naturen ligger varmt om hjärtat. Här kommer vi att få se en perfekt matchmaking frodas.

- Jag är glad och stolt att få leda ”sinnenas anläggning” mot nya nivåer. Vår nya meny utgår från svenska klassiker som harmonieras med Almåsakonceptet och en dos nytänkande. Något av det bästa är att maten får avnjutas med havet som sällskap. Äntligen, jag har hittat hem, säger Rikard Moberg Kökschef på Almåsa Konferens.

- Med en enastående förmåga att trolla fram magiska smaker passar denna duo in i Almåsas koncept. Vi har höga krav från våra gäster då 40% av dem är synskadade och därmed är proffs på hur smaker landar på tungan. Vi ska se till att överträffa deras förväntningar, säger Elisabeth Schmidt Verksamhetschef på Almåsa.

Om Almåsa Konferens
Almåsa Konferens är ett konferens- och rekreationshotell beläget i Västerhaninge med en storslagen utsikt över Horsfjädern och ett lantligt lugn. Almåsa är en plats för den som uppskattar naturen, havet och god mat. ”Sinnenas anläggning” Almåsa ägs av synskadade. Allt som är bra för synskadade är bra för oss alla.

Taggar/Etiketter
Konferens  Mat & dryck  Restaurang  Stockholm  


Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.