O’Learys öppnar sin 100:e restaurang - | Konferensvärlden
Mat och Dryck > O’Learys öppnar sin 100:e restaurang

O’Learys öppnar sin 100:e restaurang

Nyöppnat O’Learys har öppnat en restaurang i Istanbul – nummer 100 i ordningen. Sedan starten i Göteborg 1988 har företaget växt via franchise och under de senaste tio åren har etableringarna mer än tredubblats. Det i Sverige välkända konceptet har de senaste åren uppmärksammats från flera håll i världen och tillväxten sker nu i Europa, Mellanöstern och Asien.

27 mars 2015, uppdaterad: 29 maj 2015

– Att som helägt svenskt franchiseföretag vara det fjärde snabbast växande restaurangföretaget i Europa och nå hundra restauranger känns riktigt stort. Vi är stolta att denna milstolpe sker utanför Sveriges gränser och i Turkiet, då den lokala sportintresserade befolkningen verkligen har sett fram emot O’Learys koncept, säger Wilhelm Vintilescu, VD O’Learys Trademark.

Den hundrade O’Learys restaurangen ligger i ett större centrum med restauranger och caféer i området Atasehir. I restaurangen finns 19 skärmar för att följa matcher och sporthändelser. Utöver restaurangens 114 sittplatser öppnas under våren en uteservering där gästerna också kan ta del av O’Learys utbud av mat, dryck och sport. Öppningsceremonin sker i närvaro av den svenske generalkonsulten Jens Odlander och ett antal kända profiler från den turkiska ligan i fotboll och basket.

Turkiets ekonomiska tillväxt gör att kulturstaden Istanbul växer och bara några hundra meter från Atasehir byggs ett av Europas största finansdistrikt. I närheten ligger även den nationella arenan för basket och volleyboll, dit många internationella artister kommer för att uppträda. Förutom intresset för sport så finns i Turkiet ett stort matintresse. O’Learys passion för sport, människor, mat och dryck passar väl in i denna kultur och förhoppningen finns att öppna fler O’Learys restauranger i landet.

Taggar/Etiketter
Mat & dryck  O’Learys  Restaurang  


Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.