After Work på Malmö Live - ett nytt koncept - | Konferensvärlden
Julia Adams
Julia Adams
Foto: Gustav Wiking
Malmö Live
Malmö Live
Foto: Adam Mörk
Mötesnytt > After Work på Malmö Live - ett nytt koncept

After Work på Malmö Live - ett nytt koncept

Nöje Den 8 april introducerar Malmö Live konserthus tillsammans med Clarion Hotel & Congress Malmö Live ett helt nytt After Work-koncept. Musikaliskt, unikt och öppet för alla. Premiären kommer att bjuda på en intim konsert med poplöftet Julia Adams och pianisten Oscar Johansson. Menyn kommer att bestå av spännande enkla rätter med lokal förankring.

5 april 2016,

Malmö Live - en mötesplats med många möjligheter

– Det är både viktigt och kul att göra en sådan här satsning. Det visar att vi och Clarion kan använda varandras styrkor på de gemensamma ytorna i huset och samtidigt stärka Malmö Live som den unika mötesplats det är, säger Malmö Live konserthus vd Jesper Larsson.

– Vi ser fram emot att välkomna hela Malmö på en after work utöver det vanliga. Tillsammans med konserthuset har vi tagit fram ett inbjudande och avslappnat koncept som vi hoppas skall passa en bred målgrupp. Att ge sig ut på AW-marknaden i Malmö är en tuff utmaning med många konkurrenter men vi tror och hoppas att vi lyckats skapa det där lilla extra som ska göra oss till det självklara valet en fredag i månaden, säger Jens Lyckman, hotelldirektör på Clarion Hotel & Congress Malmö Live.

After Work med konsert

After Work på Malmö Live äger rum i Living room på entréplan. Förhoppningen är att det blir en plats för nya upplevelser, smaker och mingel. Poplöftet Julia Adams kommer att ge en intim konsert tillsammans med pianisten Oscar Johansson. Julia Adams var tidigare med i duon Little Marbles och har nu slagit sig in på en solokarriär. Hennes mix av r'n'b, hiphop och pop har fått fin kritik och debut-EP:n ”Chanslös” har spelats flitigt i P3.
– Jag ser jättemycket fram emot att få sjunga mina låtar i ett avskalat format med Oscar på piano. Kanske att det smyger med någon cover också, säger Julia Adams om spelningen.

Oscar Johansson kommer att vara stående inslag på After Work på Malmö Live tillsammans med Clarions Resident DJ Ezzo Fresh. De två ser till att musiken ska prägla after worken lika mycket som maten och drycken.

En meny med lokal förankring

Menyn är enkel och kort. Det blir en krock av ostron och den klassiska Malmö-falafeln i en symbios med närodlat och lokala råvaror.

After Work på Malmö Live äger även rum den 4 maj och 3 juni.

Fakta
Vad: After Work på Malmö Live
När: Den 8 april, kl 17.00-20.00. Spelning med Julia Adams: kl 18.00
Var: Living room, Malmö Live

Få kostnadsfri hjälp att boka ditt nästa möte på Clarion Hotel & Congress Malmö Live på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.