Årets bästa spa är Varbergs Kusthotell - | Konferensvärlden
Foto: Mikael Pilstrand
Varbergs Kusthotell med bara 52 steg till havet utnämnt till Sveriegs bästa spa i Spa Awards 2016.
Mötesnytt > Årets bästa spa är Varbergs Kusthotell

Årets bästa spa är Varbergs Kusthotell

Hälsa & Spa Varbergs Kusthotell vann nyligen priset som Sveriges bästa spa, när publicerings- och mediebyrån IdéImperiet i Stockholm, för nionde året i rad, utnämnde Sveriges bästa spa till Spa Awards 2016. Juryn beskriver Varbergs Kusthotell med orden ”En gång unikt, alltid unikt. Ett spa i tiden”.

16 augusti 2016,

Varbergs Kusthotell är unikt. Med bara 52 steg till havet, prisbelönt mat och spafaciliteter i en klass för sig, är ramarna klara för en upplevelse som gör spat mycket värt ett besök.

Varbergs Kusthotell är Sveriges enda äkta Thalassospa. För att ett spa ska få kalla sig för ett Thalassospa, krävs det att anläggningen ligger vid havet och att man jobbar med havsvatten i sina bassänger och bad samt att behandlingarna har marina element. Med ett unikt läge, 52 steg från havet, skapas en balanserad helhetsupplevelse och naturnära kontraster. Varje dag har gästerna möjlighet att under ledning av en spavärd uppleva en Thalassoritual i vårt kallbadhus. Vi har olika teman som följer årstiderna och havet. Här får gästerna en äkta Thalassoupplevelse genom först aromaterapi med fokus på växelvärme, sedan en skrubb med tång hämtad från Kattegatt som sätter igång cirkulationen i kroppen och tångens goda egenskaper ger huden alla de näringsämnen den behöver. Upplevelsen avslutas med ett dopp i havet som ger en energikick till hela kroppen.

Det är inte bara den fysiska inramningen som ligger till grund för utnämningen som Sveriges bästa spa. Juryn beskriver Varbergs Kusthotell med orden ”En gång unikt, alltid unikt. Ett spa i tiden”, och på hotellet vet dom att helhetsupplevelsen har sina rötter i den själ, som har funnits med kurorten hela vägen:

- Det som våra hjärtan klappar för varje dag, är att kunna skapa ärliga, sköna och äkta stunder, som är värdefulla och skapar minnen. Vi hoppas och tror att vår kärlek till havet och vår passion för det goda, närvarande värdskapet märks och gör en skillnad för våra gäster. Vi är stolta över att ha beskrivits som ett spa i tiden, för det är precis vad vi är – vi är äkta, närvarande och har helheten med både mat, spa och ett fantastiskt läge – 52 steg från havet, säger Terese Asplund, hotelldirektör vid Varbergs Kusthotell.

Läs mer om Varbergs Kusthotell på Konferensguiden.se. Enkelt att söka och boka din konferens eller kickoff. Vi erbjuder även kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.