Berns brunch i helt ny tappning - | Konferensvärlden
Foto: Niklas Nyman
Mötesnytt > Berns brunch i helt ny tappning

Berns brunch i helt ny tappning

Mat & dryck Efter Isaan’s succéstart öppnar Berns nu sin traditionella brunch i en helt ny tappning. Den nya brunchen blir en tolkning av Isaan’s á la carte med brunchrätter inspirerade av Bangkoks street food med fokus på hållbarhet.

23 januari 2020,

Med thailändsk råbiff, heta nudelrätter och söta desserter vill Sayan Isaksson skapa en unik brunchupplevelse serverad under Berns maffiga kristallkronor.

Isaan’s nya brunch signerad kocken Sayan bygger på en jordnära och obunden tolkning av den smakrika matkulturen som är inspirerad av street food-maten du hittar på gatorna i Bangkok. Med en självklar strävan efter närproducerat ges thailändska rätter ett nytt liv – i många fall genom nordiska och ekologiska råvaror. Brunchen bjuder på rätter från både kalla och varma köket som råbiff, råskuret, nudelrätter och sweet rotee till dessert.

Brunchen kommer serveras från hjärtat av matsalen, runt matbaren, där kockarna både lagar och serverar gästen direkt. Det kommer även serveras ett antal grillade och smakrika rätter från den glödande kolgrillen i köket.

”Vi kommer använda mycket örter och växter som är tillgängliga i Sverige och inte addera någon kokosmjölk för att minska importen. Genom att välja bort en del ingredienser blir det genast vår egen tolkning av Isaan-köket”, säger Sayan Isaksson.

Sayan Isaksson, 45 år, är en OS-belönad kock. Han har under sin karriär komponerat förrätten och huvudrätten till Nobelmiddagen, både 2015 och 2016 och drivit flera framgångsrika krogar i Stockholm, där två av dem uppnått Michelinstjärnor, varav en blivit utnämnd till nordens bästa restaurang av Whiteguide. Utöver detta har han även tillsammans med det svenska kocklandslaget vunnit två guldmedaljer. Sayan Isaksson drev fram till förra sommaren Esperanto samt systerrestaurangerna Imouto och Shibumi.

Brunchen öppnar den 1 februari. Öppettider: Lördag och söndag - kl. 11.30 – 16.00

Läs mer om Berns och boka din konferens på Konferensguiden.se. Här erbjuds du kostnadsfri bokningshjälp med din konferens.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.