En av världens fem bästa takterasser finns på Hotell Bellora - | Konferensvärlden
Hotell ​Belloras takterass Cielo - topp fem i världen.
Mötesnytt > En av världens fem bästa takterasser finns på Hotell Bellora

En av världens fem bästa takterasser finns på Hotell Bellora

Prisbelönta Cielo, takterassen på det italienska lifestylehotellet Bellora mitt på Avenyn i Göteborg, har utsetts till en av världens fem bästa Rooftop Barer. Hotellet omnämns i sällskap med hotell som Sixty Soho och Gramercy Park i New York, Traders Hotel i Kuala Lumpur och Hotel Mundial i Lissabon vilket är stort. Hotell Bellora startades för drygt ett år sedan av ESS Group.

16 augusti 2016,

- Vi har sen starten haft skyhöga ambitioner med Hotel Bellora och pricken över i:et är verkligen hotellets takterass. Att vi sen rankas som topp 5 i världen kommer väl lite som en chock men det är klart att visionen alltid är världsklass oavsett vad vi gör inom ESS, säger VD Jonas Stenberg.

Det är en av världens största hotellsajter, internationella Hotels.com som rankat de bästa takterasserna och då uppmärksammat Göteborg och Hotel Bellora. Att hamna i samma sällskap som Sixty Soho och Gramercy Park i New York, Traders Hotel i Kuala Lumpur och Hotel Mundial i Lissabon gör ESS otroligt stolta, berättar Jonas Stenberg.

SPIK Studios är ansvarig för idé och design och är en viktig pusselbit i att Belloras takterass rankas så högt.

- Koncept inom bar, hotell och restaurang handlar alltid om människor, möten, detaljer och värme och det är det vi utgått ifrån när vi skapade den här takterassen tillsammans med gänget på Bellora och ESS, säger Daniel Berg-Stocks VD på SPIK.

ESS Group startade sin resa med förvärvet av Ystad Saltsjöbad 2006 och därefter Falkenberg Strandbad 2010 men det var inte förrän 2014 som man etablerade sig ordentligt i Göteborg med Hotel Pigalle och Hotel Bellora.

- Att paradgatan Avenyn nu kan stoltsera med en av världens absolut bästa Rooftop Barer ser vi som fortsättningen på en spännande resa för att göra Avenyn till en ännu attraktivare gata att umgås på för göteborgare såväl som internationella gäster, avslutar Jonas Stenberg.

På Konferensguiden.se kan du enkelt söka och boka din nästa konferens.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.