Hotel Pigalle – boutique i världsklass - | Konferensvärlden
Hotel Pigalle
Hotel Pigalle
Hotel Pigalle
Mötesnytt > Hotel Pigalle – boutique i världsklass

Hotel Pigalle – boutique i världsklass

Prisbelönta Hotel Pigalle i Göteborg har utsetts till ett av världens 20 främsta nya lyxhotell på den prestigefyllda galan World Luxury Hotel Awards, genom att vinna pris i kategorin ”Luxury: New hotel”.

28 oktober 2015, uppdaterad: 28 oktober 2015

– Det känns naturligtvis oerhört roligt att vinna och samtidigt få en kvittering på våra insatser. Särskilt givande känns det för alla våra exceptionella arbetskamrater som dagligen levandegör serviceuppdraget på ett personligt och engagerat sätt, säger Jimmy Olsson, Hotellchef.

Hotel Pigalle öppnade maj 2014 i det historiska Palacehuset från 1700-talet. Både hotellet och dess restaurang Atelier och lobbybar Amuse, har sedan dess uppmärksammats med lovord och beröm både nationellt och internationellt i press, bloggar och media och man erhåller nu alltså sin första utmärkelse.

Även om Pigalle funnits i drygt ett år, räknas det som nykomling i World Luxury Hotel Awards. Priset är också ett gästernas pris där nöjda besökare kunnat rösta fram sina alternativ globalt.

– Vår målsättning är att skapa personliga gästupplevelser bortom standardiserade koncept och miljöer. Det innebär att mycket tid, pengar och engagemang gått in i design, material och känsla, men viktigast av allt och mest fokus har ändå varit på rekryteringen och sammansättning av serviceteamet. Lyx i dag är för många gäster en förhöjd personlig upplevelse och service i kombination med egensinnig, genomtänkt miljö, snarare än bara till exempel guldkranar, och i det sammanhanget blir människorna bakom verkligen allt, säger Patrick Olsson, VD. Vi är också tacksamma att så många av våra gäster gillar Pigalle och det vi gör och har röstat fram oss, det sporrar verkligen att utvecklas vidare, avslutar Patrick.

Taggar/Etiketter
Göteborg  Hotell  Prisbelönta  Restaurang  Tävling  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.