Katarina Romero – ny försäljningschef på Siggesta Gård - | Konferensvärlden
Siggesta Gård
Siggesta Gård
Siggesta Gård
Mötesnytt > Katarina Romero – ny försäljningschef på Siggesta Gård

Katarina Romero – ny försäljningschef på Siggesta Gård

På nya platser Katarina Romeo har lång branscherfarenhet av försäljning inom hotell- och konferensbranschen. Hon har tidigare arbetat på Merresor, The Winery Hotel, Hotel Kung Carl och inom Nobis gruppen. Nu ser hon fram emot nya utmaningar på Siggesta Gård på Värmdö, en plats med många möjligheter vad gäller konferenser, möten och events.

19 november 2018,

– Jag har många roliga erfarenheter med mig, exempelvis har jag som försäljningschef öppnat ett nytt vinhotell i Stockholm – The Winery Hotel och lanserat en ny modern tjänst inom ”transport on demand” på Merresor. Dessutom har jag haft nöjet att ha jobbat med stora företagsevent på Nobis gruppens fina anläggningar och Hotel Kung Carl, säger Katarina Romero.

Nu väntar nya utmaningar på Siggesta Gård, beläget i vacker miljö på Värmdö. Här uppmuntrar man till att passa på och ta del av det långsamma livet på landet, och möjligheten till att fokusera och tänka kreativt. Även mat, service och inredning är en stor del av gården.

– Det har hänt väldigt mycket på gården det senaste året. Det är inte lätt att beskriva den här platsen, den är verkligen värd att besökas. Det som gör Siggesta unikt är att det är så hög kvalitet, genomtänkt koncept och så otroligt många möjligheter – från små avskilda möten till stora konferenser och events, säger Katarina.

Siggesta hotell består av sex fristående hus, 39 rum och 89 bäddar. Hyr ett eget hus för konferens, vi har nya Munken med plats för 65 + 40, Smedjan med plats för 9 deltagare och Siggesta Byhus 2 och 6 med plats för 18 deltagare vardera. På gården finns även många olika utomhusaktiviteter, allt från utegym och bootcamp till yoga men även matlagning.

Läs mer om Siggesta Gård på Konferensguiden.se och boka er nästa konferens här!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.