Lyxtorsdag - en glammig succé med prisade anläggningar - | Konferensvärlden
Lyxtorsdag
Lyxtorsdag den 19 januari på Café Opera i Stockholm - en glammig succé!
Lyxtorsdag
Lyxtorsdag på Café Opera.
Lyxtorsdag på Café Opera.
Lyxtorsdag på Café Opera.
Lyxtorsdag på Café Opera.
Lyxtorsdag på Café Opera.
Lyxtorsdag på Café Opera.
Lyxtorsdag på Café Opera.
Lyxtorsdag, Café Opera.
Jazzmusik av bandet Avenue på Lyxtorsdag, Café Opera.
Mötesnytt > Lyxtorsdag - en glammig succé med prisade anläggningar

Lyxtorsdag - en glammig succé med prisade anläggningar

Event I torsdags arrangerade Compro Möten & Event åter igen det populära eventet Lyxtorsdag på Café Opera i Stockholm. Med stämningsfulla toner av jazzbandet Avenue i Café Operas vackra lokaler, fina konferensanläggningar som bjöd på oväntade och kreativa sidekicks i form av konst, smycken, hudvård och tilltugg, och sist men inte minst - många nöjda och glada besökare - kunde eventet inte bli annat än succé!

23 januari 2017, uppdaterad: 23 januari 2017

Över 300 personer kom till Lyxtorsdag den 19 januari i Stockholm och både utställare och besökare var nästintill lyriska över den härliga stämningen som ägde rum. Lyxtorsdag är en lyxigare workshop som bygger på att ge konferensköpare tips, idéer och inspiration inför kommande konferenser, möten och event. Här får besökarna träffa en rad olika typer av anläggningar, såsom slott, herrgårdar, konferenshotell och spaanläggningar, som dessutom har med sig en sidekick för att göra det hela lite extra spännande. I torsdags hade anläggningarna varit otroligt kreativa och variationen på sidekicks var stor. Vi kunde se alltifrån en konstnär som målade, till hudvårdsprodukter, mikrobryggerier som bjöd på öl och cider till utsökta tilltugg.

Nytt för i år var att Compro Möten & Event gav ut ett pris till den anläggning som hade den mest kreativa sidekicken. Priset består av marknadsföring på de starka sajterna Konferensguiden.seKonferensvärldens.se och Festplatsen.se, som riktar sig till personer som bokar konferenser, möten och event. Men eftersom kreativiteten var ovanligt stor denna gång utnämndes två vinnare, Bomans Hotell i Trosa som hade med sig sin huskonstnär Karin Hedenvind som målade vackra tavlor samt Wirsbo Herrgård som ställde ut tillsammans med skönhetsdrottningen Yvonne Ryding och hennes svensktillverkade hudvårdsserie YR Hudvård, som finns på anläggningen. Dessa två sidekicks var mycket uppskattade bland besökarna under Lyxtorsdagen och gav ett stort mervärde till eventet, just för att de stack ut och gav det lilla extra.

Compro Möten & Event vill även lyfta fram Uppsala Konsert & Kongress som hade med sig Chérie, ett UF Företag (Ung Företagsamhet) med otroligt fina smycken.

- Vi är väldigt glada över att göra det möjligt för närmare 350 konferensbeställare att få möta fyrtiotalet proffsiga konferensanläggningar under tre effektiva timmar på en plats som Café Opera, i hjärtat av Stockholm, säger marknadschef  Katarina Niss. Vi är imponerade över alla kreativa sidekicks som anläggningarna bjöd på. Det gör att vi istället för att utse en vinnare av priset för mest kreativa sidekick, istället delar ut priset till två anläggningar samt ett speciellt hedersomnämnande.

Nästa Lyxtorsdag äger rum på Auktionsverket Kulturarena i Göteborg den 26 januari. Läs mer och anmäl dig här!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.