Lyxtorsdag spränger gränserna - | Konferensvärlden
Lyxtorsdag på Café Opera i Stockholm.
Mötesnytt > Lyxtorsdag spränger gränserna

Lyxtorsdag spränger gränserna

Event Kundeventet Lyxtorsdag är fullbokat i Stockholm och redan nu är flera utställarplatser för 2018 bokade. Lyxtorsdag erbjuder konferensköpare en spännande utställning med attraktiva mötesplatser, allt inramat med en klar guldkant i form av bubblande champagne, godsaker av alla dess former och lyxig underhållning.

13 mars 2017,

En av utmaningarna inom konferensbranschen är att hitta de nya köparna när pensionsavgångar och tekniska hjälpmedel förändrar landskapet. Compro Möten & Events idé är, och har hela tiden varit, att skapa mötesplatser för säljare och köpare, för att underlätta affärer och nätverkande. Lyxtorsdag visar tydligt att företaget är rätt ute. Efterfrågan är stor och det finns endast några få utställarplatser kvar på årets Lyxtorsdagar i Göteborg och Malmö. I Stockholm är det dock redan fullbokat sedan länge, vilket gör att man tidigare än någonsin öppnat upp möjligheten att boka Lyxtorsdag för nästa år redan nu.

- Vi tror att Lyxtorsdag uppskattas så mycket eftersom vi gång på gång lyckas med att attrahera rätt köpare att komma. Formatet som vi skapat med ett lite lyxigare event, har fått fantastiskt resultat och vi får tacka nej till många utställare som anmäler sig för sent. I gengäld ger vi dem en tidig plats på nästa Lyxtorsdag, säger Katarina Niss, marknadschef på Compro Möten & Event.

Lyxtorsdag erbjuder konferensköpare en spännande utställning med attraktiva mötesplatser, allt inramat med en klar guldkant i form av bubblande champagne, godsaker av alla dess former, lyxig underhållning eller en spännande profil som deltar. Sedan är platsen för Lyxtorsdag den absolut bästa tänkbara, Café Opera mitt i hjärtat av Stockholm, vid det kungliga slottet.

- Vi är en stolt partner till Compro Möten & Event och ser stora fördelar med att agera värdanläggning för Lyxtorsdag. Lyxtorsdag attraherar precis rätt målgrupp och vi får förmånen att visa upp en av Nobiskoncernens professionella mötesplatser, Café Opera med intilliggande Operaterrassen, säger Cecilia Falk, försäljningsansvarig på Nobis.

- Sedan upplever vi att Compro Möten & Event är en stark partner som bokningsbolag, då de som enda bokningsbolag öppnar upp för möten med kunder, som skapar dialog, nätverkande och affärer. De vet vilka kunderna är och vad de efterfrågar, menar Cecilia.

Fakta Lyxtorsdag:
Lyxtorsdag arrangeras av Compro Möten & Event, en totalleverantör inom konferens- och mötesbranschen. Eventet genomförs på noga utvalda mötesplatser i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Under 2016 har Lyxtorsdag runt om i landet attraherat närmare 1 000 köpare som fått förmånen att träffa flera hundra utställare. Varje event har plats för cirka 45 utställare och drar mellan 150-450 besökare beroende på ort.

Läs mer om Lyxtorsdag här!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.