Motion betalar restaurangnotan - | Konferensvärlden
Motion betalar restaurangnotan.
Mötesnytt > Motion betalar restaurangnotan

Motion betalar restaurangnotan

Hälsa & Spa Ät hälsosammare, motionera och få rabatt på notan. Detta blir nu verklighet när Quality Hotels restauranger Brasserie X fram till och med den 10 maj låter motion delbetala restaurangnotan. Satsningen är en del av tävlingen Local EAT Award som sätter fokus på innovation kopplat till mat, hälsa och hållbarhet.

4 maj 2017, uppdaterad: 4 maj 2017

– Local EAT Award handlar om att hitta idéer kring hur vi kan äta god mat som både tar hänsyn till miljön och är hälsosam för våra kroppar. Vi drar nu därför igång en stegtävling, det vill säga du får betalt för din motion i form av rabatterbjudande på våra Brasserie X-restauranger, säger Petter Stordalen, Nordic Choice Hotels ägare.

Fler än 10 000 steg

Fram till och med den 10 maj kan alla restauranggäster omvandla sina steg per dag till rabatterbjudande i hotellrestaurangerna Brasserie X. De gäster som promenerar mer än 10 000 steg på en dag under denna kampanjperiod får 25 procent rabatt i restaurangen.10 000 steg är rekommenderad mängd daglig aktivitet enligt Världshälsoorganisationen (WHO).

– I dag spenderar vi alltför mycket tid stillasittande och det är inte bra för oss. Vi hoppas därför att så många som möjligt sluter upp och deltar i vår tävling. Belöningen blir både trevlig social samvaro, en friskare kropp och inte minst en god måltid till ett reducerat pris, säger Stordalen.

Local EAT Award

Local EAT Award är en innovationstävling inom mat, hälsa och hållbarhet som arrangeras av Nordic Choice Hotels, EAT, Företagarna och NHO. Stegtävlingen genomförs som ett led i slutspurten i anmälningsperioden för Local EAT Award, vars mål är att främja hälsa och hållbarhet via tallriken. Den person som har gått flest steg i hela Sverige vinner en biljett till årets EAT Stockholm Food Forum (12–13 juni), inklusive hotell och resa.

– Det finns många lokala hjältar med goda idéer, och vi hoppas att de tar chansen och anmäler sig till Local EAT Award denna vecka. Vi vill dock gärna att pristävlingen skall nå ut ännu bredare och via vår stegtävling hoppas vi att Local EAT Award samtidigt bidrar till att fler vill ta första steget mot en hälsosammare livsstil. Utöver rabatterbjudandet på 25 procent, kommer vi att ge elva hurtiga personer i Sverige och Norge (de som har promenerat flest steg under hela perioden) en gratis hotellweekend inklusive 3-rätters middag för två personer. Det blir kul att se vem som kammar hem segern, avslutar Stordalen.

Rabatterbjudande i alla Brasserie X-restauranger

Från och med den 3 maj och fram till Local EAT Awards sista anmälningsdatum den 10 maj, kan gäster lösa in promenerade steg mot rabatterbjudande i alla Brasserie X-restauranger i Sverige och Norge. Stegräknare eller motsvarande funktion på mobiltelefon måste uppvisas i restaurangen.

Sök hotell på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.