Noi – ny restaurang på Nobis Hotel Stockholm - | Konferensvärlden
Noi på Nobis Hotel Stockholm
Noi på Nobis Hotel Stockholm
Foto: Peo Bengtsson
Noi på Nobis Hotel Stockholm
Friterade getostbollar.
Foto: Peo Bengtsson
Noi på Nobis Hotel Stockholm
Tonfisk på saltsten.
Foto: Peo Bengtsson
Mötesnytt > Noi – ny restaurang på Nobis Hotel Stockholm

Noi – ny restaurang på Nobis Hotel Stockholm

Mat & dryck Lokalen på Norrmalmstorg, som tidigare huserade Caina, har efter omfattande renovering förvandlats till en elegant och intim restaurang en trappa ner. Noi har plats för drygt 70 gäster som får njuta av mat signerad kocktrion Peder Andreasen, Christian Attlefelt och Filip Poon med gastronomisk vägledning från Stefano Catenacci. Noi har utöver renovering till oigenkännlighet utrustats med bar, dj-utrymme, bågformade middagsbås och två chambre séparées.

20 mars 2018,

Med utgångspunkten säsongens bästa råvaror skapar kockarna på Noi en inspirerande meny med influenser från hela Europa. En snabbtitt på menyn avslöjar rätter som löjrom med mandelpotatischips, grillad bläckfisk, halstrad tonfisk på saltsten, rostade betor med friterad getost och knaperstekt ankbröst.

Med ett oslagbart läge på Norrmalmstorg blir Noi en restaurang i hjärtat av Stockholm. Visionen för restaurangen är att skapa en elegant och inbjudande atmosfär dit gäster kommer för att njuta av vällagad mat och trevligt sällskap.

På Nobis Hotel Stockholm har vi sedan öppningen kallat loungen Stockholms vardagsrum, en naturlig förlängning på konceptet blir att presentera Stockholms matsal i form av Noi. En plats där du och ditt sällskap kan frottera i en lyxig men avslappnad och stämningsfull miljö, säger Morsi Khaled, VD Nobis Hotel.

Materialvalen i matsalen är genomgående naturliga, som garvat läder från Tärnsjö, massiv valnöt, mosaikparkett och svart marmor. Tonerna går i cognac, saffransgul och mörkgrön. Alla delar av restaurangen är specialritade av arkitekter på Wingårdhs.

Vi har utnyttjat det hemliga läget med ambitionen att förstärka känslan ytterligare. Vi har arbetat på att addera en avslappnad mystik, det har vi gjort genom dova kulörer och uteslutande exklusiva materialval, säger Sara Helder, inredningsarkitekt på Wingårdhs.

Noi öppnade den 16 mars 2018. Restaurangen serverar middagar tisdag till lördag 17.00-00.00. Restaurangens chambre séparées är utmärkta utrymmen för privata tillställningar och evenemang.

Läs mer om Nobis Hotel Stockholm på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.