Noors slott ”Best Customer Experience of the Year” - | Konferensvärlden
Noors Slott
Noors Slott
Noors slott: ”Best Customer Experience of the Year”
Mötesnytt > Noors slott ”Best Customer Experience of the Year”

Noors slott ”Best Customer Experience of the Year”

Prisbelönta Noors slott vann guld i kategorin årets bästa kundupplevelse (”Best Customer Experience of the Year”) i HSMAI Europe Awards i Amsterdam. HSMAI European Awards 2017 är ett pris som delas ut till både enskilda individer och företag som utmärkt sig i sitt arbete inom besöksnäring, resor och turism.

12 april 2018, uppdaterad: 12 april 2018

Priset omfattar kundservice, optimering av kundresan och återkoppling på kundupplevelsen/servicen. I bedömningen inkluderas hur viktiga steg i kundresan identifieras, hur kritiska punkter identifieras och hur kunden involveras samt hur servicen löpande förbättras och optimeras. Vidare så bedöms även hur den höga kvalitén i servicen upprätthålls.

"Två år i rad har vi vunnit pris som årets bästa konferensanläggning i den nationella svenska tävlingen ”SSQ Awards” men det smäller så klart ännu högre om vi skulle lyckas vinna ett pris i internationell konkurrens." skrev Noors Slott på sin hemsida vid nomineringen, före de visste vem som faktiskt skulle ta hem priset.

Den 10 april vann Noors slott guld i kategorin årets bästa kundupplevelse (”Best Customer Experience of the Year”) i HSMAI Europe Awards i Amsterdam.

"Vi är så glada och tycker det är otroligt roligt att få ett så fint erkännande för vårt hårda arbete med att vara på topp. Vi vet att vi ger allt för att ge våra gäster den bästa tänkbara upplevelsen när ni besöker Noors slott för en konferens, ordnar bröllop eller spenderar en weekend hos oss. Men det är så roligt att få en sådan här fin internationell utmärkelse som bevis på att vi gör ett bra jobb." skriver Noors Slott på sin hemsida efter att ha vunnit guld.

Läs mer om Noors Slott på Konferensguiden.se och boka er nästa konferens här. Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.