Ny bankettchef på Sheraton Stockholm Hotel - | Konferensvärlden
Ross Seward tillträder som ny bankettchef på Sheraton Stockholm Hotel.
Mötesnytt > Ny bankettchef på Sheraton Stockholm Hotel

Ny bankettchef på Sheraton Stockholm Hotel

Mat & dryck Ross Seward tillträder som ny bankettchef på Sheraton Stockholm Hotel. Ross har över 18 års erfarenhet inom hotellbranschen och kommer senast från Carlson-Rezidor Hotel Group.

30 augusti 2017,

Ross Seward föddes i Sydafrika och började sin karriär på Royal Hotel i Durban. Efter det fortsatte han sin karriär på Three Cities Hotel Group och nu senast kommer han från Carlson-Rezidor Hotel Group där han ansvarade för restaurang och bar. Ross har även jobbat på de exklusiva rederierna Cunard Cruise lines och Seabourn Cruise lines.

- Det känns jätteroligt att bli en del av förstklassiga Sheraton Stockholm Hotel. Hotellet har många nya spännande förändringar på gång och min främsta uppgift kommer vara att skapa en miljö där personalen känner att de är med och bidrar och att gästerna i sin tur känner att vi har deras behov och önskemål som vår högsta prioritet, säger Ross Seward.

Brinner för sitt jobb

Ross har bott i Sverige i 5 år tillsammans med sin svenska fru och son. Utöver familjen är fiske, sport och friluftsliv ett stort intresse. Yrket är också en viktig del av Ross liv och han ställer gärna upp som mentor åt yngre som strävar efter en karriär inom hotellbranschen.

- Jag tror på att brinna för det man gör och att ha roligt på jobbet. Man ska aldrig underskatta vikten av att lära känna sina kollegor på ett personligt plan. Då får man en arbetsmiljö där kollegor ser fram emot att komma till jobbet och tillsammans nå mål. Jag ser fram emot att lära känna alla härliga människor som jobbar på Sheraton Stockholm, säger Ross Seward.

Ross tillträdde som ny bankettchef på Sheraton Stockholm Hotel i augusti.

Läs mer om Sheraton Stockholm Hotel på Konferensguiden.se. Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp med konferens, möten och event.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.