Ny delägare till Stora Brännbo - | Konferensvärlden
Björn Jonzon och Annelie Dahl.
Mötesnytt > Ny delägare till Stora Brännbo

Ny delägare till Stora Brännbo

Hotell Stora Brännbo får ny delägare i Annelie Dahl, vice VD på Stora Brännbo Konferens & Hotell. Annelie har med sina många år inom besöksnäringen, varav tio år på Stora Brännbo, lång erfarenhet inom företagsdrift och ser med entusiasm fram emot den nya rollen som delägare.

12 januari 2018,

Stora Brännbo har varit i privat ägo av Björn Jonzon och Ebba Johansson sedan 2007 och har under åren ingått i andra ägarkonstellationer.

Björn Jonzon, ägare och VD för Stora Brännbo, ser det nya delägarskapet som positivt och avgörande för såväl konkurrenskraften som den fortsatta utveckling av verksamheten.
– Vi i ägarfamiljen välkomnar Annelie Dahl och den stora kompetens och det långsiktiga engagemang hon bidrar med till företaget, säger Björn Jonzon.

– Det är ett stort steg för mig att bli egen företagare, men det är med tillförsikt som jag vill fortsätta att förädla vår fantastiska produkt i den fina anda som vi dagligen arbetar för, säger Annelie Dahl som utöver konferenser och utbildningar ser stora möjligheter att locka till fler kick-offer samt privata festarrangemang och lokala samarbeten.

Annelie Dahl har en lång bakgrund som ekonomichef och controller i flera större företag och hon har drivit ekonomiavdelning för koncernbolaget Sigtuna Meetings där Stora Brännbo ingick tidigare.
– Tillsammans med Björn Jonzon och all personal ser jag fram emot att få vidareutveckla kundupplevelsen för de 22 000 gäster som besöker Stora Brännbo årligen, avslutar Annelie Dahl.

Med 15 minuter från Arlanda flygplats, 101 hotellrum, 36 möteslokaler, KRAV-märkt restaurang, stort gym, naturskön park samt prisbelönta kök är Stora Brännbo en mycket populär anläggning för kick-off och konferens. Läs mer om Stora Brännbo på Konferensguiden.se och boka er konferens eller kickoff här. På Konferensguiden.se får ni kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.