Ny nöjesarena i Göteborg - | Konferensvärlden
Kungsportshuset
Mötesnytt > Ny nöjesarena i Göteborg

Ny nöjesarena i Göteborg

Nöje 2E Group öppnar under hösten 2017 en ny nöjesarena i Göteborg, ett helt hus för nöje och underhållning vid Kungsportsplatsen. Satsningen kommer att förändra Göteborgs nöjesliv.

28 januari 2016,

- Vi vill skapa något helt nytt. Något som attraherar publik från hela landet och blir en ny magnet för Göteborg, säger Hélène Gustavii, VD för 2E Group.

Den nya nöjesarenan får ett av Göteborgs absolut bästa lägen, i fastigheten Kungsportshuset. Kungsportshuset genomgår nu en totalrenovering och Göteborgs nya nöjesarena öppnar hösten 2017.

– Vi känner en kittlande förväntan inför att fylla detta fantastiska hus och få underhålla både göteborgarna och stadens gäster och vi ser fram emot att snart få berätta mer, fortsätter Hélène Gustavii.

2E Group har tecknat ett 18-årigt hyresavtal med Eklandia Fastighets AB, dotterbolag inom Castellum-koncernen. Långtidskontraktet för denna arena, den elfte i koncernen, går helt i linje med 2E Groups fokus på expansion. I Göteborg står koncernen bakom flera av de senaste årens succéer på Lisebergs-teatern, Rondo och The Theatre, och har utvecklat fingertoppskänsla för vilket utbud som går hem hos både göteborgarna och tillresta besökare.

– Vi är stolta över att 2E Group väljer Eklandia när de satsar stort i centrala Göteborg. Verksamheten stämmer helt överens med vår ursprungsidé om att ge Göteborgarna och dess besökare ett spännande nöjestillskott. Som långsiktig fastighetsägare vill vi vara en av de dominerande fastighetsutvecklarna i Göteborg och därmed bidra till stadens tillväxt, säger Cecilia Fasth, VD för Eklandia Fastighets AB.

Den klassiska fasaden på Kungsportshuset kommer att bevaras och förädlas, medan interiören genomgår en omfattande förnyelse. Byggnationen har påbörjats och hösten 2017 slås portarna upp.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.