Skånskt stjärnskott ny VD för prisbelönta Tak - | Konferensvärlden
Foto: Nordic Hotels & Resorts
Tillträdande VD för restaurang Tak Daniel Franzén.
Mötesnytt > Skånskt stjärnskott ny VD för prisbelönta Tak

Skånskt stjärnskott ny VD för prisbelönta Tak

På nya platser På Brunkebergstorg i Stockholms city ligger Tak – en del av Urban Escape Stockholm, där även Nordic Choice hotellen At Six och Hobo ingår. Ny VD och chef för den prisbelönta restaurangen Tak blir det skånska stjärnskottet Daniel Franzén, som närmast kommer från rollen som Operations Director för The Thief i Oslo.

18 januari 2018, uppdaterad: 18 januari 2018

Det är nu klart att restaurang Tak vid Brunkebergstorg tar nästa steg i utvecklingen av sin verksamhet och upplevelsen för restaurangens gäster.

- Tak är och ska vara en av Stockholms absoluta höjdpunkter inom gastronomi. När det blev dags att hitta restaurangens VD så sökte vi efter den bäste. En hårt arbetande, hungrig och duktig ledare. Någon som skulle ta någonting väldigt bra och göra det ännu bättre. Som ansvarig för driften av stjärnrestaurangen och hotellet The Thief i Oslo så passade Daniel Franzén väl in på beskrivningen. Jag är oerhört glad över att han väljer att hoppa på teamet på Brunkebergstorg, säger Trond Bastiansen, Chief Operating Officer för ägarbolaget Nordic Hotels & Resorts.

Gedigen erfarenhet

Trots sin låga ålder på bara 31 år så har Franzén en oerhört imponerande bakgrund som sträcker sig mellan restauranger som The Greenhouse i London, La Colombe i Kapstaden, Maaemo i Oslo, Blixt & CO i Wyoming och nu senast The Thief i Oslo.

Vid sin sida högst upp på Brunkebergstorg 4 har Daniel Franzén Frida Ronge som har det högsta ansvaret för gästernas matupplevelse.

- Restaurangbranschen skriker efter personal och duktiga medarbetare så jag är oerhört glad över att vi på Tak lyckats sätta samman ett riktigt dreamteam. Branschen förändrar sig snabbt och med Daniel och Frida så ska Tak vara den restaurang i Stockholm som går längst fram för att möta och överträffa gästernas förväntningar. Vi ska överraska och vi ska utmana. Det är sånt som skapar matupplevelser som människor drömmer om, säger Bastiansen.

Start i april

Daniel som gör sin första arbetsdag som VD för Tak den 1 april är taggad för den nya utmaningen.

- Vi är oerhört bortskämda i Norden med bra restauranger. Vi är duktiga på råvaror och vi är duktiga på att inte bara ge gäster en god måltid utan en upplevelse. Det är därför som jag nu oerhört ödmjukt tar mig an den här uppgiften. Potentialen för Tak är enorm och jag är helt övertygad om att det team vi har på restaurangen har alla förutsättningar att slå alla förväntningar. Det här blir oerhört kul, säger tillträdande VD:n för Tak Daniel Franzén.

Fakta Tak

1000 kvadrat. Två våningar. 160 platser, varav flertalet passar större sällskap. 48 meter över havet. På Brunkebergstorg i Stockholms city ligger Tak – en del av Urban Escape Stockholm, där även Nordic Choice hotellen At Six och Hobo ingår.

Tak har ritats och inretts av den prisbelönta arkitekten Gert Wingårdh. Resultatet är en nordisk miljö med eleganta och japanska inslag i arkitektur, inredning och känsla. En tidlös och avväpnande atmosfär som fulländas av den spektakulära utsikten.

Läs mer om hotellen At Six och HoboKonferensguiden.se där vi hjälper er kostnadsfritt med er konferensbokning.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.