Smådalarö Gård blir en del av Countryside Hotels - | Konferensvärlden
Foto: Kristoffer Samuelsson
Smådalarö Gård
Mötesnytt > Smådalarö Gård blir en del av Countryside Hotels

Smådalarö Gård blir en del av Countryside Hotels

Konferenspärlor Smådalarö Gård är beläget i vacker skärgårdsmiljö på Dalarö utanför Stockholm. Hotellet har nyligen genomgått en omfattande renovering och blir nu medlemmar i Countryside Hotels.

15 mars 2016, uppdaterad: 15 juni 2016

- Smådalarö Gård är ett högklassigt hotell i en mycket vacker skärgårdsmiljö. Läget på Dalarö och hotellets inriktning mot musikevenemang och aktiviteter för privatpersoner passar perfekt in i vårt koncept, säger Bibi Rydbacken, marknadschef på Countryside Hotels.

En plats för möten och aktiviteter

Smådalarö Gård har ett sextiotal hotellrum, krog, orangeri och plats för möten och bröllop för upp till 100 personer. Musikkonceptet SDG Live med återkommande livespelningar med kända svenska artister, som Eric Gadd, Louise Hoffsten och Meja, är ett populärt evenemang som har lockat både lokala och långväga gäster. Övriga aktiviteter i området inkluderar vedeldad bastu, golf, fiske, tennis, joggingspår och skidspår vintertid.

- Countryside Hotels känns som ett självklart val i vår satsning att göra Smådalarö Gård till en förstklassig skärgårdsdestination. Jag tror att Smådalarö Gård kommer ha stor nytta av att bli en del av Countryside Hotels då vi vill nå gäster från hela Sverige. Känns även roligt och inspirerande att bli en del av så många fantastiska hotell, säger Michael Lerner, affärsområdeschef för Sabis Hotell & Möten.

Smådalarö Gård ägs och drivs av Sabis affärsområde Hotell & Möten, som även driver FågelbroHus, Krusenberg Herrgård och en rad mötesplatser i centrala Stockholm.

Erbjudande på Smådalarö Gård

Få kostnadsfri hjälp att boka din konferens på Smådalarö Gård på Konferensguiden.se Passa på - fram till och med den 31 mars får man konferenslokalen till halva priset. Smådalarö Gård och de övriga av Sabis konferensanläggningar erbjuder dessutom ett nytt möteskoncept - Balanskonferens - med fokus på välbalanserad kost som ger näring, stärker immunförsvaret och ger mer ork och kraft för en dags konfererande.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.