Sofie Andersson blir ny marknadschef för Färna Herrgård - | Konferensvärlden
Foto: Färna Herrgård
Sofie Andersson ny marknadschef på Färna Herrgård sedan den 1 februari 2017.
Mötesnytt > Sofie Andersson blir ny marknadschef för Färna Herrgård

Sofie Andersson blir ny marknadschef för Färna Herrgård

På nya platser Sofie Andersson är ny marknadschef för Färna Herrgård och Spa sedan den 1 februari. Hon har de senaste fyra åren arbetat som marknads- och försäljningschef på Stiftelsen Idre Fjäll som är en av Nordens största enskilda fjällanläggningar.

8 februari 2017,

Sofie har en lång och gedigen erfarenhet från marknadsföring, försäljning, PR-arbete, affärs- och destinationsutveckling inom besöksnäringen. Hon började sin karriär som Sveriges yngsta turistchef för Sigtuna Turism och har därefter haft rollen som marknads- och försäljningschef för bland annat Steninge slott, Sala Silvergruva samt Affärsresande och Evenemang vid Uppsala Tourism.

- Färna har varit en personlig favorit för mig under många år när det gäller Spa och restaurangbesök, säger Sofie Andersson. Jag är imponerad över den klass som restaurangen håller och alla utmärkelser de fått genom åren. Jag ser verkligen framemot att få bli en del av deras team och hoppas kunna medverka till nya framgångar, avslutar hon.

Sofie har bidragit till en mycket positiv utveckling vid alla sina tidigare arbetsplatser. Under de senaste tre åren har Idre Fjäll haft en markant ökning av såväl svenska som internationella gästnätter med nästan en fördubbling av logiintäkterna sommartid, vilket Sofie varit en del av som marknads- och försäljningschef.

- Jag är jätte glad över denna rekrytering och är övertygad om att hennes personliga egenskaper och breda erfarenhet från branschen kommer att gynna Färnas fortsatta utveckling, säger Wenche Engström, vd Färna Herrgård & Spa.

- Att hon arbetat i både små och stora företag och lyckats öka såväl besökare som varumärkeskännedom oavsett de ekonomiska förutsättningarna ser jag som en enorm styrka hos henne, avslutar Wenche.

Läs mer om Färna Herrgård på Konferensguiden.se. Här erbjuds du kostnadsfri bokningshjälp med din nästa konferens, kickoff eller event.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.