Stjärnteam till The Steam Hotel - | Konferensvärlden
The Steam Hotel
Restaurang, The Steam Hotel i Västerås öppnar i augusti 2017.
Terass, The Steam Hotel
Terass, The Steam Hotel
Konferens, The Steam Hotel
Konferens, The Steam Hotel
Mötesnytt > Stjärnteam till The Steam Hotel

Stjärnteam till The Steam Hotel

På nya platser The Steam Hotel i Västerås har ett halvt år innan öppning fått ett smått otroligt team på plats med meriter och erfarenheter av allra högsta klass. Henric Jacobsson som tar rollen som F&B Manager har lång erfarenhet från flera stjärnkrogar i Europa. Som Hotellchef har Carina Eriksson, med sin långa och imponerande erfarenhet av hotell- och destinationsutveckling, rekryterats. Och inte nog med det, som Köksmästare får hotellet Niclas Wahlström som bland annat har ansvarat för två nobelmiddagar och är receptmakare till årets kokbok 2016.

26 januari 2017,

- Snart 6 månader kvar tills invigningen av destinationen The Steam Hotel så kan vi nu stolt presentera tre stycken nya ledare. Steams ambition är inget annat än världsklass och vi känner verkligen att vi nu med Henric Jacobsson, Carina Eriksson och Niclas Wahlström verkligen kan infria denna vision redan från starten i augusti 2017, berättar VD Kai Pasma.

Henric Jacobsson som tar rollen som F&B Manager har lång erfarenhet från flera stjärnkrogar i Europa och kommer senast från Hotel Pigalle i Göteborg där han under mindre än ett års tid tog restaurangen till plats ett i Göteborg.

- Jag ser fram emot att göra Steam’s restauranger och barer till en reseanledning i sig själv. Mat och dryck som en del i den totala upplevelsen är något jag brinner högt för, säger Henric Jacobsson.

Som Hotellchef har Carina Eriksson rekryterats. Carina, med lång och imponerande erfarenhet av hotell- och destinationsutveckling samt med gedigen uppstartserfarenhet har hon visionen klar för sig.

- Jag är övertygad om att The Steam Hotel kommer att bli ett hotell i världsklass, precis som destinationshotellen Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad i ESS familjen.

Och inte nog med det. Som Köksmästare får hotellet Niclas Wahlström. Niclas har ansvarat för två nobelmiddagar, receptmakare till årets kokbok 2016 samt varit köksmästare på bland annat Den Gyldene Freden och Gripsholms Värdshus samt lärare vid Restauranghögskolan i Grythyttan.

- Jag ser The Steam Hotel som en fantastisk plats där vi skapar en dynamisk upplevelse av mat, dryck, boende, spa, aktivitet och glädje i symbios med det gamla ångkraftverket, avslutar Niclas.

- Alltså jag är så lycklig! Att de här tre essen har tackat ja och vill vara med på vår resan är bara wow! Jag kan inte tänka mig några bättre kollegor och nu blickar vi framåt tillsammans mot att rekrytera ytterligare 150 engagerade och passionerade medarbetare, avslutar Kai Pasma.

Fakta The Steam Hotel

Ångkraftverket Kokpunkten från 1917 blir i augusti 2017 The Steam Hotel med:

- 18 våningar
- Mer än 100 heltidsanställda
- 230 rum
- 2 restauranger
- 2 barer
- 1 spa
- Utomhuspool på 7:e våningen
- Takterasser
- Möteslokaler för upp till 650 personer

Boka din nästa konferens, kickoff eller event på Konferensguiden.se Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.