Suite Belle på Hotel Pigalle utnämnd till världens mest dekadenta svit - | Konferensvärlden
Foto: Courtesy of Julio Chang
Suite Belle, Hotel Pigalle
Mötesnytt > Suite Belle på Hotel Pigalle utnämnd till världens mest dekadenta svit

Suite Belle på Hotel Pigalle utnämnd till världens mest dekadenta svit

Prisbelönta I mitten av mars stod exklusiva Suite Belle på Luxury Boutique Hotellet Pigalle klar och blev hotellets 60:e rum. Sedan Pigalle öppnade 2014 har hotellet fått uppmärksamhet i både svenska och utländska media för sin design och servicenivå och rankas idag som ett av Sveriges bästa på TripAdvisor, och nu har modevärldens mest inflytelserika magasin, internationella Vogue, utnämnt sviten till världens mest dekadenta.

6 april 2017, uppdaterad: 6 april 2017

- När vi bestämde oss för att bygga vår (enda) svit, ville vi att det skulle bli något mer än bara ett stort rum med stor tv och fina möbler. Vi ville ta Pigalle till nästa nivå och addera oväntade funktioner i vår karaktäristiska stil, och eftersom både design och mode legat oss varmt om hjärtat sen starten kände vi också att temat för Suite Belle måste kretsa kring dessa två koncept, säger Bobby Wallén, General Manager och fortsätter: Pigalle har alltid handlat om den personliga upplevelsen och vi kan nu på allvar lägga till en ny spännande dimension till den upplevelsen.

Hotel Manager Sofia Sohlberg, som dagligen ansvarar för Suite Belle med sitt erfarna serviceteam, konstaterar:
- Teorin är egentligen rätt enkel, alla hotell, stora som små, har en minibar och det har även vi, men vår är större och istället för nötter och läsk är den stiliga handsnickrade garderoben fylld med vackra kläder och accessoarer anpassade efter gästernas storlek. Initialt har vi valt mycket svenska märken, i kombination med klassiska modehus som Dior, Céline och Tom Ford, för att skapa en intressant mix för både svenska och utländska gäster men tanken är även att jobba med göteborgska märken och talanger som t ex Lernberger-Stafsing, Jumperfabriken och NA-KD. Tack vare ett fint samarbete med NK kan vi erbjuda Belle-gästerna en rad exklusiva tjänster som stilanalys, manikyr, doft-garderob, personal shopper och make-up. Suite Belle är ett fantastiskt tillskott att få utveckla och utforska över tid, avslutar Sofia.

Men Pigalle har också alltid handlat om mat och dryck, Niklas Jansson, F&B Manager förklarar:
- När vi planerade Belle kände vi instinktivt att det var viktigt att Champagne skulle få spela en stor roll, därför rymmer den specialdesignade Champagnekylen mer än 50 olika sorter, valda av vår Sommelier Carolin Uggla, och kockarna från Atelier kommer gärna ner och öppnar ostron till bubblorna.

Vad kostar då en natt i Suite Belle? General Manager Bobby Wallén igen:
- Våra priser är rörliga beroende på beläggning och efterfrågan, så det innebär att Suite Belle-upplevelsen kommer att kosta ungefär mellan 3 500 kr – 7 000 kr.

Frukost i Deluxe Pentryt, egen Cocktail-bartender eller in-room dining för upp till 6 personer är ytterligare exempel på specialservice som är tillgänglig för gästerna i Suite Belle - Världens mest dekadenta svit. Mitt i Göteborg, långt från vardagen, när du förtjänar lite mer.

Läs artikeln på bit.ly/vogue-pigalle

Läs mer om Hotel Pigalle på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.