Tronskifte på Falkenberg Strandbad - | Konferensvärlden
Kent Johansson, ny vd på Falkenberg Strandbad.
Mötesnytt > Tronskifte på Falkenberg Strandbad

Tronskifte på Falkenberg Strandbad

På nya platser Kent Johansson tillträdde rollen som VD för Falkenberg Strandbad den 1 januari och har vid 35 års ålder gjort en spännande resa. Gemensamt är hans passion för gäst och upplevelser. Från Branäs till att på Gothia Towers haft flera centrala positioner för att under 2016 välja att komma till ESS där han på kort tid började med att starta igång ett service- och säljfokuserat Contact Center för att sen ta sig ann Falkenberg Strandbad. Först som Hotellchef och nu bara 18 månader efter som högst ansvarig VD för en av ESS Groups viktigaste destinationer.

8 januari 2019,

–  Kent är en modern ledare som hela tiden inspirerar. Med ett stort patos, tron på människor kombinerat med nyfikenhet på gäst och djup kunskap om affären är han en förebild för många av oss här på ESS, berättar Jonas Stenberg, VD och partner på ESS Group.

Falkenberg Strandbad har under 2018 sett stora ökningar i konferens- och mötessegmentet där betygen från gästerna överträffar mål och tidigare års resultat. Satsningen på en ännu högre servicenivå under hela planeringsprocessen, matupplevelserna och de helt nya och renoverade poolmiljöerna har gett direkta resultat som teamet nu tar vidare in i ett redan positivt 2019. Man gör också investeringar under året i storleksordningen 7 miljoner. Pengar som fördelas utifrån gästfeedback.

–   Att få bli VD och vara långsiktig med ESS Group och mitt grymma team här på Strandbaden gör mig enormt glad, taggad och full av respekt. Passionen, lekfullheten och engagemanget i den här familjen är enormt smittande och vi delar värderingar såväl som synen på att våra gästers upplevelse är det viktigaste som finns, säger Kent Johansson, VD på Falkenberg Strandbad.

Läs mer om Falkenberg Strandbad på Konferensguiden.se och boka din nästa konferens här. Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.