Tylöpremiären på Hotel Tylösand - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Tylöpremiären på Hotel Tylösand

Tylöpremiären på Hotel Tylösand

Event Lördagen den 30 juni är det premiär för Tylöpremiären - en ny tradition på Hotel Tylösand med grymma liveartisterna Duo Jag och Panda da Panda på nyrenoverade Solgården, super-DJ:n Nikita Lee i nattklubben och fullt ös till gryningen.

16 april 2018,

Duo Jag är något av en institution på Hotel Tylösand. Som ett av Sveriges skickligaste coverband höjer de garanterat temperaturen, antingen de spelar på Solgården, som husband i tv-programmet Idol eller som kompband till artister som t ex Carola, Måns Zelmerlöw, Darin, Agnes, Mikael Rickfors, Orup, Martin Stenmarck, Tommy Nilsson och LaGaylia Frazier. 

Med tanke på att de bildades 1990 och snittar ca 150 spelningar per år är det knappast överraskande att Duo Jag har en bred repertoar, där tonvikten ligger på nyare musik med r&b, hiphop och house som självklara inslag.

Panda da Panda – eller Thibo Girardon, som han döptes till är känd för sina intensiva scenshower och dansvänliga låtar med sin charmiga kombination av energiska electrobeats och sång på skånska. Musikaliskt kan han röra sig över många gränser – men alltid med ett dansant och närmast explosivt uttryck på scen.

Nikita Lee är hiphop-DJ:n som är tillräckligt bred i sin musiksmak för att fylla vilket dansgolv som helst. Sedan 2014 har hon synts i DJ-båsen på Spybar, Berns, Sturecompagniet, F12, Kåken och Södra Teater, när hon inte har sin egen klubb på Way Out West.

Biljettsläpp tisdagen den 17 april klockan 09.00 på Ticketmaster och www.tylosand.se/tylopremiaren

Läs mer om Hotel Tylösand på Konferensguiden.se och boka er nästa konferens, event eller kickoff här! Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.