Ulf Cato blir ny hotelldirektör för Clarion Hotel Amaranten - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ulf Cato blir ny hotelldirektör för Clarion Hotel Amaranten

Ulf Cato blir ny hotelldirektör för Clarion Hotel Amaranten

På nya platser Ulf Cato blir ny hotelldirektör för nyrenoverade Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmen i Stockholm. Ulf Cato har gjort blixtkarriär inom hotellbranschen. Under resans gång har han varit hotelldirektör på flertalet hotell, varit nominerad till årets ledare och vunnit pris för årets hotell. Närmast kommer han från Scandic Rubinen i Göteborg. Det är mötet med människor som driver Ulf och som ledare vill han utveckla sina medarbetare för att få dem att nå sin fulla potential.

15 december 2016, uppdaterad: 15 december 2016

- Det är oerhört glädjande att få hälsa Ulf Cato välkommen som hotelldirektör till Clarion Hotel Amaranten. Med Ulfs känsla för affärer och kommersiella driv kombinerat med en stark passion för människor och gott värdskap är han den perfekta ledaren för det här uppdraget. Jag är helt övertygad om att Ulf tillsammans med sitt entusiastiska team kommer positionera Clarion Hotel Amaranten i det absoluta toppskiktet bland Stockholms cityhotell, säger Gerth Karlsson, driftsdirektör Clarion Sverige.

Clarion Hotel Amaranten är, med sitt toppläge bara 700 meter från Stockholm Centralstation, Kungsholmens mest inspirerande mötesplats för de som söker unika upplevelser. Det nyrenoverade hotellet är ett av Stockholms största med sina 461 rum, två restauranger och barer signerade Marcus Samuelsson. Clarion Hotel Amaranten erbjuder även konferens- och eventmöjligheter samt ett Living Room för såväl Kungsholmare som hotellgäster. Den unika interiören blandar modern design med inspiration från 1960-talet.

- Jag ser otroligt mycket fram emot att ta mig an utmaningen, att tillsammans med mitt team se till att fortsätta driva Clarion Hotel Amaranten som det framgångsrika hotell det är. Jag kommer fortsätta skapa starka och goda relationer, både till medarbetare och gäster, då jag är övertygad om att det bygger långsiktiga samarbeten och lyckade gäst- och kundupplevelser, säger Ulf Cato, ny hotelldirektör på Clarion Hotel Amaranten.

Ulf Cato tillträder tjänsten den 2 januari 2017.

Boka din nästa konferens eller kickoff på Clarion Hotel Amaranten på Konferensguiden.se. Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.