Vinnare i Scandinavian Service and Quality Award - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Vinnare i Scandinavian Service and Quality Award

Vinnare i Scandinavian Service and Quality Award

Prisbelönta I går kväll tillkännagavs vinnarna i Scandinavian Service and Quality Award på Waterfront i Stockholm i kategorierna affärshotell, konferenshotell och dagkonferensanläggning. Tidningen Affärsresenären har nominerat 30 anläggningar i Sverige som SSQ Award har låtit utvärdera under 2016, genom mystery shopping och analys av gästomdömen på största ratingsiterna online.

12 januari 2017, uppdaterad: 12 januari 2017

Mystery shopping genomfördes av Better Business World Wide som har över 20 års erfarenhet av mystery shopping och andra kvalitetsmätningar. Gästomdömena är samanställda av ReviwPro som har direktuppkoppling mot fler än170 online-ratingsiter.

Hotel Villa Anna i Uppsala fick tredjepriset i kategorin Sveriges bästa konferenshotell (bilden). Villa Anna är ett personligt hotell i liten skala om 11 rum, konferens, vinkällare, festvåning och restaurang.

- Vi är oerhört glada och stolta över priset som en av Sveriges bästa konferenshotell. Uppmärksamheten visar att Hotel Villa Anna är ett fantastiskt hotell och att vi levererar en fin och unik produkt. Det visar också att Villa Anna har kommit att bli ett av de starkaste varumärkena i Uppsala både avseende restaurangen, hotellet och våra mötesmöjligheter. Vi har en fantastik konferensverksamhet här på Villa Anna och konferenser är ett viktigt affärsområde för oss. Jag ser fram emot att tillsammans med Villa Annas professionella team fortsätta att leverera lyckade arrangemang i våra fina lokaler, säger Josefine Milton, Vice VD Hotel Villa Anna.

Vinnarna i respektive kategori

Kategori

Vinnare

2:a

3:a

Affärshotell

Clarion Hotel Arlanda

Grand i Lund

Elite Hotel Savoy

Konferenshotell

Noors Slott

Steningevik

Hotel Villa Anna

Dagkonferensanläggning

Regissörsvillan

Artipelag

Wisby Strand

Läs mer om dessa fina anläggningar på Konferensguiden.se. Här erbjuds du som bokar konferenser, möten och event inspiration, konferenserbjudanden och kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.