Best Western &hotel har öppnat i Stockholm city - | Konferensvärlden
Best Western &hotel
Lounge
Best Western &hotel
Rum
Nyheter > Best Western &hotel har öppnat i Stockholm city

Best Western &hotel har öppnat i Stockholm city

Nyöppnat Sleepingfox Hotel Group öppnar dörrarna till Best Western &hotel idag. Den nya hotellsatsningen ligger på Apelbergsgatan 40, ett stenkast från Hötorget i Stockholm city. Ett hotellkoncept där fokus har legat på att ta fram en mycket prisvärd hotellprodukt med extremt hög kvalitet.

18 januari 2016, uppdaterad: 19 januari 2016

Hotellrummen är till ytan mindre men med stort fokus på kvalititet och funktion. När hotellkonceptet tagits fram har man varit mycket fokuserad på att skära onödiga kostnader. Målet har varit att ta fram en mycket prisvärd hotellprodukt med extremt hög kvalitet. För att nå målet har det krävts genomtänkta lösningar för att därigenom nå fram till en produkt som håller måttet för dagens medvetne resenär.

– Att exempelvis helt ta bort restaurang eller all receptionspersonal är nog inte något vi är riktigt redo för ännu. Att däremot ta bort en tjänst som room service och att checka in via en incheckningsautomat med hjälp av en hotellvärd eller värdinna tror jag är sådant som dagens gäster är beredda att acceptera om priset är anpassat därefter, säger Lars-Jerker Molin, VD och delägare på Sleepingfox Hotel Group AB.

På Best Western &hotel arbetar hotell- och restaurangpersonalen tätt tillsammans för att skapa en gemytlig mötesplats på entréplan. Om gäster önskar vara för sig själva så har de sitt eget utrymme på rummen men önskan är att gästerna ska använda de sociala ytorna som sitt vardagsrum.

Det nya hotellet har 201 rum, en restaurang, bar och en lounge samt ett fitness center med bastu.

– Det känns fantastiskt kul att få öppna ett nytt Best Western hotell i centrala Stockholm. Det händer mycket i staden nu, särskilt i det område där hotellet ligger och vi känner att vi bidrar till att ett nytt trevligt och väldigt centralt hotellstråk bildas. Visionen vi haft om ett modernt, yteffektivt hotell med hög klass står nu äntligen klart, säger Jonas Westring, VD Best Western &hotel samt delägare av Sleepingfox Hotel Group AB.

Den omfattande ombyggnaden av fastigheten har genomförts i ett nära samarbete mellan AFA Fastigheter som fastighetsägare, Sleepingfox Hotel Group och byggentreprenören.

– Processen har varit väldigt smidig och givande och vår 50-talsfastighet är nu en uppgraderad modern och energieffektiv hotellfastighet som kommer att miljöcertifieras enligt BREEAM In-Use. Både Best Westerns koncept och hotellets utformning är mycket tilltalande och vi ser fram emot många års fortsatt samarbete, säger Henrik Arwidson, Projektutvecklare på AFA Fastigheter.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.