Biljetterna till årets julshow på Grand Hôtel släpps idag - | Konferensvärlden
Nyheter > Biljetterna till årets julshow på Grand Hôtel släpps idag

Biljetterna till årets julshow på Grand Hôtel släpps idag

Nöje Nedräkningen till årets julshow på Grand Hôtel i Stockholm har börjat och biljetterna släpps idag. Vilken artist som står för årets julshow presenteras den 25 augusti, men redan nu står det klart att det blir en konceptuell, fartfylld show med högt tempo och rockiga influenser.

14 juni 2016,

Från och med den 24 november dukar Grand Hôtel upp sitt klassiska och välsmakande julbord. På scen tar återigen en välkänd svensk artist plats för en helkväll med storslagen musik. Vinterträdgården kommer att fyllas med fartfylld musik och gästerna kommer ha svårt att hålla sig från att dansa.

Tidigare artister

Grand Hôtel har genom åren alltid gästats av en folkkär artist som uppträtt med julshow på Grand Hôtel. Tidigare år har publiken lyssnat till Jerry Williams, Jill Johnson, Orup, Björn Skifs och nu senast Charlotte Perrelli.

– Julshowen här på Grand Hôtel har verkligen blivit en kär tradition som många av våra gäster uppskattar. I år blir det ett lite nytt grepp som jag hoppas att både nya och återkommande gäster kommer att uppskatta, säger Pia Djupmark vd Grand Hôtel

Årets biljetter

Biljetterna till årets julshow släpps idag och artisten presenteras den 25 augusti. Årets julshow kan ses från den 24 november till och med den 21 december. Biljettpriset ligger på 1295 kronor, men under sommaren fram till 25 augusti har Grand Hôtel ett unikt sommarerbjudande och biljettpriset är då 995 kronor. I priset inkluderas Grand Hôtels härliga julbord. Det finns också möjlighet till ett begränsat antal barplatser utan julbord med priser från 495 kronor.

Läs mer om Grand Hôtel på Konferensguiden.se. Här erbjuds ni dessutom kostnadsfri bokningshjälp med konferenser, möten och event.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.