Compro Möten & Event rekryterar Maria Heijel till tjänsten som Marknad- & Eventansvarig Region Västra och Södra Sverige - | Konferensvärlden
Maria Heijel
Nyheter > Compro Möten & Event rekryterar Maria Heijel till tjänsten som Marknad- & Eventansvarig Region Västra och Södra Sverige

Compro Möten & Event rekryterar Maria Heijel till tjänsten som Marknad- & Eventansvarig Region Västra och Södra Sverige

På nya platser Compro Möten & Event är en stark och komplett leverantör av konferenser och eventarrangemang till företag och organisationer i Sverige och utomlands. Varje år arrangerar företaget även de framgångsrika eventen Lyxtorsdag, och Happy Meetings samt mötesmässan Mötestorget i Stockholm och Göteborg. Compro Möten och Event består av bokningsbolaget Svensk Mötesdesign, branschtidningen Konferensvärlden, artist- och talarförmedlingen Lindau och nättjänsten Konferensguiden.se

2 september 2015, uppdaterad: 25 september 2017

Som ett led i att etablera en starkare marknadsnärvaro i Västra och Södra Sverige, stärker vi organisationen ytterligare och anställer Maria Heijel med sin breda erfarenhet från mötesindustrin.

– Marias gedigna erfarenhet, bland annat från Eventdagarna där Maria är en av grundarna, kommer att ge oss betydelsefull kompetens i vår satsning att arrangera spännande och affärsdrivande kundevents. Vi skapar en plattform för köpare och leverantörer att mötas under effektiva och säljande workshops och event, säger Katarina Niss, Marknads- & Försäljningschef på Compro Möten & Event.

Maria har tidigare arbetat framgångsrikt för Konfexmässan och är en välkänd profil både hos slutkunder och konferensanläggningar. Hon arbetade även mer än tio år på tidningen Konferensvärlden, så på ett sätt är cirkeln nu sluten då hon är tillbaka igen med nya erfarenheter och perspektiv.

– Jag brinner för att arrangera möten som skapar affärer och ser fram emot att vidareutveckla de event och mässor som Compro Möten & Event idag arrangerar, säger Maria Heijel.

– Rekryteringen av Maria ger oss den lokala och personliga närvaron på marknaden som behövs för att kunna skapa ännu fler affärer, säger Katarina Niss.

Om våra verksamheter:
Konferensvärlden – Sveriges ledande konferenstidning fokuserar nu på att bli en kraftfull kundtidning mot en klockren köpande målgrupp av konferenser och events. Vi förstärker en redan stark distribution mot slutkund.

Konferensguiden.se – Den lilla katalogen, som ursprungligen kom ut som trycksak redan 1986, har nu blivit en av de starkaste söktjänsterna på internet och av Google högst rankade sökportalen över Sveriges alla mötesplatser.

Lindau Artist & Talare – en av Sveriges äldsta och mest respekterade artist- och talarförmedling, förmedlar allt från lokala trubadurer till internationella världsartister. De förmedlar även flertalet av Sveriges mest anlitade talare.

Svensk Mötesdesign – Väletablerat och i branschen respekterat bokningsbolag med gediget kunnande. Svensk Mötesdesign är ett av få bokningsbolag i Sverige som arbetar helt oberoende, kostnadsfritt och utan prispåslag.

Compro Möten & Event står även bakom de framgångsrika kundeventen Lyxtorsdag och Happy Meetings samt mötesmässan Mötestorget.

För ytterligare information:
Maria Heijel, Ansvarig Marknad och Event Region Västra och Södra Sverige,
telefon: 070-090 95 18
Katarina Niss, Marknads- och Försäljningschef, telefon: 020-10 00 59/070-540 12 98Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.