Daniel Stenbäck återvänder till Nordic Choice Hotels - | Konferensvärlden
Daniel Stenbäck tillträder sin nya tjänst den 1 september 2016.
Nyheter > Daniel Stenbäck återvänder till Nordic Choice Hotels

Daniel Stenbäck återvänder till Nordic Choice Hotels

På nya platser Daniel Stenbäck (48 år) tillträder som Senior Vice President för Business Development i hotellkoncernen Nordic Choice Hotels. Han har lång erfarenhet inom hotell- och mötesbranschen. Senast kommer han från en tjänst som vd för Gothia Towers AB i Göteborg. Tidigare var han kedjedirektör för hotellgruppen Nordic Hotels & Resort och hotelldirektör för Clarion Hotels Post i Göteborg.

23 augusti 2016,

– Stenbäck har en lång och imponerande karriär inom hotellbranschen bakom sig, utöver åtta års erfarenhet inom Nordic Choice-systemet. Som kedjedirektör spelade han en viktig roll vid omvandlingen av Nordic Hotels & Resort och i egenskap av hotelldirektör ledde han arbetet med pre-opening fasen och första året av framgången för Clarion Hotel Post. Nordic Choice Hotels är nu inne i den mest offensiva perioden i vår historia. Daniel har god kännedom om koncernens verksamhet och kommer att bli en viktig nyckelspelare för koncernens tillväxtplaner och den framtida utvecklingen av Nordic Choice Hotels. Vi ser fram emot att få tillbaka Daniel, säger Torgeir Silseth, VD för Nordic Choice Hotels.

En nytillsatt tjänst

I den nytillsatta tjänsten som Senior Vice President för Business Development får Daniel Stenbäck ansvar för hotellkoncernens strategiska tillväxt. I huvudsak innebär denna roll att komma fram till och förhandla fram nya hyresavtal för hotell samt förvaltning av befintliga hyresavtal. Stenbäck kommer även att ha ansvar för att hitta nya franchise- och medlemshotell.

– Det känns fantastiskt roligt att få komma ”hem” igen. Jag har haft tre fantastiska år hos Gothia Towers, men när jag fick förfrågan kunde jag inte tacka nej till denna nya spännande tjänst. Nordic Choice Hotels är ett fantastiskt tillväxtföretag med tydlig värdegrund och en passionerad ägare, något som passar mig som hand i handsken, säger Daniel Stenbäck, tillträdande chef för Business Development inom Nordic Choice Hotels.

I egenskap av Senior Vice President för Business Development utgör man en del av koncernledningen och rapporterar till VD för Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth. Daniel Stenbäck tillträder sin nya tjänst den 1 september 2016.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.